politica

USR Timis a dat afara sapte traseisti care au mintit in CV. Unul este candidat la primarie

Presedintele USR Timis, Cristian Mos, a anuntat, marti, ca in urma unui audit intern, s-a decis excluderea din partid a sapte membri pentru traseism.

„Am decis sa facem un audit intern in cadrul filialei USR Timis. In urma acestui audit am identificat sapte persoane care au recurs la fals in declaratiile pe proprie raspundere completate in procesul de inscriere in partid, printre care si candidatul USR PLUS la Primaria din Teremia Mare”, a anuntat, pe Facebook, Cristian Mos.

El a adaugat ca USR Timis are toleranta zero pentru traseistii politici.

„La ora transmiterii acestui comunicat persoanele identificate nu mai au calitatea de membru USR Timis. Avem toleranta zero fata de traseismul politic. Criteriile de integritate USR PLUS sunt foarte clare si nu ne abatem de la ele. In momentul de fata pe listele de candidati ale USR PLUS Timis nu exista fosti primari sau consilieri locali PSD. Nu ne vom lasa intimidati de vechii politicieni care in aceasta perioada incearca sa dezinformeze publicul in speranta ca in felul acesta cetatenii isi vor pierde increderea in noi. USR PLUS nu alearga dupa functii. Suntem aici pentru a construi pe termen lung. Nu vom accepta niciun fel de compromis la nivel judetean. Suntem aici ca sa schimbam regulile jocului, nu doar jucatorii. Pentru ca nu vrem sa traim intr-o tara in care minciuna si compromisurile sunt norma. Vom taxa orice incercare de dezinformare a publicului cu privire la membrii USR PLUS Timis, inclusiv pe cale juridica, daca va fi nevoie”, a mai precizat Mos.

El cere si celor de la PNL, care au diseminat informatiile, sa procedeze la fel cu primarii racolati de la PSD.

„Avand in vedere ca in aceasta campanie electorala sloganul PNL Timis este ‘Fapte, nu vorbe’ ne asteptam ca in cel mai scurt timp domnii Nicolae Robu si Alin Nica sa ne urmeze exemplul si sa-i excluda din partid pe proaspat racolatii primari de la PSD, actualmente membri PNL:

Lihoni Ioan – Bethausen

Gagea-Neaga Petre- Jamu Mare

Dragan Daniel – Parta

Koller Gabriel-Adrian – Sacosu Turcesc

Petrean Bogdan-Marius – Sanpetru Mare

Si condamnatii penal candidati din partea PNL la Consiliul Judetean Timis”, mai scrie Mos.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

O oră ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

O oră ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

2 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

2 ore ago