„V-am vazut, doamna!”. Avertisment dur al noului ministru al Muncii, sefa unei Case de Pensii face campanie PSD-ului

politica

Violeta Alexandru, ministrul desemnat pentru Munca, ii avertizeaza pe directorii caselor de pensii judetene sa nu se iimplice in campania electorala pentru ca „sunt vazuti”. Directoarea Casei de Pensii din Constanta, Cristina Samoila, intentioneaza sa participe la o intrunire electorala a PSD din Harsova.

„Sta sa inceapa o intalnire electorala la Harsova in Constanta, cu Directoarea Casei de Pensii in prezidiu facand, practic campanie pentru PSD. Cristina Samoila, v-am vazut, doamna! Gresit, foarte gresit ceea ce faceti!

Casa de Pensii NU poate poate face campanie pentru un partid.

Toleranta zero fata de toti cei care, in loc sa munceasca pentru pensionari, fac campanii electorale. Cine munceste corect, are in mine un coleg sincer.

Atrag atentia tuturor Sefilor Caselor de Pensii Judetene sa inceteze sa se mai implice in campanie. Toate aceste informatii ajung la mine. Am semnale ca sunt pusi sa spuna ca PNL urmeaza sa taie pensii. Va vad si atunci cand credeti ca nu sunteti observati.

La Bucuresti, tocmai s-a amanat o intalnire intre PSD si angajatii STB.

Sunt disperati! PSD, pierzi cu fiecare zi! Iti este frica, stiu. Vin oameni care se apuca de treaba si fac curatenie”, a scris Alexandru pe Facebook.

Investirea Guvernului Orban va fi votata luni in Parlament. Ludovic Orban a anunta ca beneficiaza de sustinerea a 236 de parlamentari, numarul minim fiind de 233 pentru a primi investirea.

Mai mult despre:

Comentarii: