politica

„Valorile” PSD-ului. Dragnea sustine acum ca Dancila este „vicleana si lacoma”: „Viorica Dancila nu este un om prost”

Liviu Dragnea a acuzat-o duminica noapte pe fostul premierul PSD Viorica Dancila, pe care tot el a instalat-o in functie, ca este „vicleana si lacoma”. 

„Dancila nu a fost un om mediocru. Au fost doua probleme: viclenia si lacomia. Viorica Dancila nu este un om prost”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Dancila a fost luata in vizor de mai multe ori in ultimele luni dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

„Viorica Dancila a fost preluata total de SPP si SRI”, a spus Dragnea despre fostul premier PSD, tot la Realitatea Plus, pe 19 septembrie.

Pe 18 octombrie, tot in emisiunea Ancai Alexandrescu, Dragnea a afirmat ca fostul premier Viorica Dancila i-a spus cand erau impreuna cu familiile intr-un weekend pe Valea Prahovei ca doreste sa dea o OUG privind amnistia.

Dragnea sustine ca a replicat ca este decizia ei, dupa care Dancila si-a schimbat atitudinea despre acest subiect.

El a declarat, duminica seara, la Kanal D, ca “si-a luat-o cu varf si indesat” cu OUG 13.

“Cu OUG 13 eu mi-am luat-o cu varf si indesat. (…) Nu am fost in guvern, toata a fost asumata sau pusa in bratele mele si cu ea am ramas pana in ziua de azi. Ca si cum eu eram singurul care a gandit-o, am facut-o, am mosit-o, am modificat-o, am aprobat-o, numai exista nimeni altcineva. Nu cred ca dintre premieri cineva a fost fortat sa faca ceva. Mihai Tudose poate sa spuna daca i-am spus vreodata sa adopte o ordonanta de genul asta sau de amnistie sau de gratiere”, a precizat Dragnea.

Acesta a afirmat ca Viorica Dancila a venit cu propunerea de amnistie.

“In ceea ce priveste Viorica Dancila, aceasta doamna premier in februarie sau martie 2018 eram pe Valea Prahovei cu familiile, intr-un weekend, ningea si m-a rugat sa facem cativa pasi seara si mi-a spus ca e hotarata sa adopte OUG privind amnistia si m-a intrebat ce parere am. ‘E decizia ta’. A zis ca ea crede ca trebuie sa existe moment zero in Romania. ‘E decizia ta si te rog sa te hotarasti daca o dai sau nu’. Aia a fost discutia despre amnistie dupa care am inteles ca si-a schimbat atitudinea”, a precizat fostul lider PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

6 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

6 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago