politica

„Vedea-v-as pe amandoi in zeghe si cu lanturi la picioare”. Dragnea il lauda pe Ion Iliescu, furtuna de comentarii furioase pe pagina sa de Facebook

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca Ion Iliescu este „unul dintre oamenii care au facut Romania de astazi posibila” si ii ureaza „La multi ani” cu ocazia implinirii varstei de 89 de ani. Mesajul lui Dragnea a primit peste 400 de comentarii furioase pe Facebook.

„Fara indoiala, domnul Ion Iliescu a influentat decisiv parcursul nostru in ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au facut Romania de astazi posibila. Domnia sa aniverseaza azi frumoasa varsta de 89 de ani. Ii transmit ganduri bune si La Multi Ani!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Ion Iliescu implineste astazi 89 de ani. Mesajul lui Dragnea a starnit un val de comentarii critice pe Facebook. „Vedea-v-as pe amandoi in zeghe si cu lanturi la picioare…in Delta la taiat de stuf la minus 10 grade.. Ptiu Satanelor.. Ne e scarba de voi, Javrelor!”, a scris o romanca.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

11 secunde ago

Intalnire Iohannis – Biden la Casa Alba. Presedintele Romaniei va fi premiat de Consiliul Atlantic pentru performantele privind relatiile transatlantice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi primit marti, 7 mai, la Casa Alba de catre…

18 minute ago

Hamas a anuntat ca a fost de acord cu propunerea de incetare a focului inaintata de Egipt si de Qatar. Israelul spune ca propunerea este inacceptabila

Hamas a anuntat ca Ismail Haniyeh, seful biroului sau politic, le-a spus mediatorilor din Qatar…

39 de minute ago

Israelul a bombardat estul orasului Rafah

Armata israeliana a efectuat, luni, lovituri aeriene asupra orasului Rafah, iar locuitorii si-au impachetat corturile…

48 de minute ago

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

2 ore ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

3 ore ago