Veste teribila din Coreea de Nord. Ce patesc sportivii care s-au intors acasa FARA MEDALII de la Jocurile Olimpice

sport

Sportivii nord-coreeni care nu au castigat nicio medalie la Jocurile Olimpice de la Rio vor avea mari probleme la intoarcerea acasa deoarece dictatorul Kim Jong a luat decizia de a-i pune sa lucreze in mine de carbuni.

Si nu numai atat, cartelele pentru ratia alimentara ale acestor jucatori vor fi confiscate, astfel incat problemele lor se vor amplifica. Aceasta pentru ca alimentele sunt disponibile in Coreea de Nord numai pe baza unor cartele alimentare, iar fara acestea ei nu vor mai putea achizitiona nimic de mancare.

Nu numai sportivii participanti la Olimpiada vor avea de suferit, ci si familiile lor care vor avea parte de acelasi tratament: munca in mina. Kim Jong este suparat pe sportivi deoarece acesta le stabilise o norma de 5 medalii de aur, insa ei au reusit sa ia numai 2, informeaza un post TV din India pe pagina de internet. Un alt motiv al furiei conducatorului este performanta superioara de care au dat dovada sud-coreenii.

Coreea de Sud este inamicul numarul 1 al nord-coreenilor, iar palmaresul de 21 de medalii (dintre care 9 de aur) al acestora, l-a enervat enorm pe Kim Jong comparativ cu cele 7 medalii (dintre care 2 de aur) ale supusilor sai.

In urma campionatului mondial de fotbla din 2010 cand Coreea de Nord a pierdut in fata Coreei de Sud, fotbalistii au fost siliti sa lucreze in mine de carbuni iar ulterior au fost lasati afara in frig drept pedeapsa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: