news

Victima a unui accident de circulatie gasita dupa 12 ore

Echipajele medicale care au intervenit la locul unui accident din Voievodeni, judetul Arad, anuntat vineri dupa-amiaza, au stabilit ca soferul, ramas incarcerat, murise cu 12 ore inainte ca accidentul sa fie semnalat la 112, potrivit Arad Online.

Vineri, 24 martie, in jurul orei 14:20, un apel la 112 anunta ca un autoturism s-a rasturnat pe marginea Drumului National 79 A, in vecinatatea localitatii Voivodeni. La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri si echipaje medicale de la Ambulanta si SMURD. Pompierii de la Sebis au descarcerat victima – un barbat de 30 de ani – din autoturism si l-au predat echipelor medicale. Acestea au constatat, insa, ca barbatul murise cu aproximativ 12 ore inainte ca accidentul sa fie observat si anuntat la 112.

Masina acestuia a fost observata abia vineri, fiind rasturnata la aproximativ 15 metri distanta de drum, intr-o zona cu vegetatie deasa.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului rutier, intr-un dosar penal intocmit pentru ucidere din culpa.

A fost cel de-al treilea deces inregistrat in judet in doar cateva ore, dupa ce la Barzava, doi soferi de 77 si 87 de ani au murit dupa ce au intrat in coliziune.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Manifestantii impotriva „legii rusesti” din Georgia, reprimati violent – politia a folosit impotriva lor gloante de cauciuc si gaze lacrimogene – VIDEO

Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane…

27 de minute ago

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost adus in tara

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost…

42 de minute ago

Amenintat cu un mandat de arestare pentru crime de razboi, premierul Netanyahu acuza Curtea Penala Internationala ca „neaga dreptul Israelului la autoaparare”

Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat marti Curtea Penala Internationala (CPI) de la Haga ca incearca…

57 de minute ago

Incendiul declansat de explozia unei butelii de gaz a ucis opt oameni intr-un restaurant din Beirut – VIDEO

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt…

O oră ago

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

12 ore ago