Categories: externe

VIDEO. Bataie in masa intre refugiati pentru ca o fata n-a dorit sa poarte esarfa ISLAMICA

Aproximativ 100 de refugiati s-a incaierat intr-o tabara de primire din Belgia dupa ce grupuri de sirieni si irakieni s-au luat la harta cu afganii din cauza ca o tanara nu purta esarfa islamica pe cap.

Tanara sirianca a intrat in vizorul refugiatilor afgani, dupa ce aceasta refuzat sa-si puna esarfa la cererea acestora. Cand un grup de sirieni si irakieni au sarit in apararea fetei, a inceput incaierarea. Migrantii au inceput sa arunce unii in altii cu tot ceea ce gaseau la indemana: cosuri de gunoi, scaune.

Un martor ocular spune ca nu stie de la ce a pornit concret cearta, pentru ca aceasta nu era singura fata care nu purta esarfa. Incaierarea a devenit una in masa, 11 persoane fiind arestate. Totodata, s-a raportat ca 7 refugiati au fost raniti in incaierari, conform Daily Mail.

„Mi se pare anormal ca tinerii afgani sa nu dea fetelor libertatea de a se imbraca conform standardelor occidentale”, a spus un secretar de stat pe problem de migratie. „Ei vin aici, sunt oaspetii nostri. Ei trebuie sa se adapteze regulilor noastre”, a incheiat acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

Aflat intr-o vizita oficiala in Serbia, Xi Jinping declara: „China nu va uita niciodata bombardarea de catre NATO a ambasadei chineze din Belgrad”

China nu va uita niciodata atacul aerian al NATO din 1999 asupra ambasadei chineze din…

17 minute ago

Sapte tari din UE vor participa la inaugurarea lui Putin, inclusiv Franta. 20 de tari o boicoteaza

Nu toate statele membre ale Uniunii Europene au decis sa ignore asa-zisa inaugurare a lui…

16 minute ago

Surpriza, a fost anulat primul zbor spatial cu echipaj al Boeing Starliner cu putin timp inainte de lansare. Astronautii erau legati in scaune si gata de decolare

Primul zbor cu echipaj al navei spatiale Boeing Starliner a fost anulat surprinzator cu aproximativ…

17 minute ago

Comisarul european Thierry Breton cere industriilor de aparare din UE sa treaca la modul „economie de razboi” pentru a ajuta Ucraina

Comisarul european pentru industrie, Thierry Breton, a anuntat ca va facilita tranzitia industriilor europene catre…

21 de minute ago

De teama unui atac, rusii nu mai folosesc podul Kerci pentru aprovizionarea fronturilor din Ucraina, releva imaginile din satelit

Moscova a trecut la utilizarea rutelor terestre din estul anexat al Ucrainei pentru a-si aproviziona…

O oră ago