news

Video – Mascatii au intrat peste doua clanuri de romi care se bateau cu sabii si cutite in Baia Mare

Trupele de interventie ale politiei, jandarmeriei si armatei au intervenit, marti seara, la un supermarket din municipiul Baia Mare, unde izbucnise un incident violent intre mai multe persoane de etnie roma, acestea folosind sabii si cutite.

Bataia intre cele doua clanuri de romi a izbucnit in parcarea marketului, dupa care o parte dintre persoane au fugit in magazin, majoritatea avand sabii si cutite.

Conform purtatorului de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, echipele mixte au intervenit in urma unui apel la 112.

„In urma unui apel pe 112 care semnala un scandal intre mai multe persoane, echipajul de ordine si siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si Jandarmi s-au deplasat de urgenta in parcarea unui centru comercial din strada Granicerilor. Ca urmare a interventiei politistilor, starea conflictuala a fost aplanata, iar patru persoane implicate in scandal au fost imobilizate si urmeaza a fi conduse la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor”, a precizat Florina Metes, citat de Agerpres.

Potrivit aceleiasi surse, in continuare se desfasoara verificari pentru a se stabili toate imprejurarile in care s-au comis faptele semnalate, urmand a fi dispuse masurile legale.

Conform unor surse politienesti, au loc perchezitii domiciliare la mai multe adrese din municipiul Baia Mare, la persoane posibil implicate in scandal. Inca din cursul zilei, aceste persoane s-au amenintat pe Facebook, iar seara si-au dat intalnire in fata unui supermarket. Persoanele participante la violenta stradala sunt suspecte a fi implicate in traficul de persoane pentru practicarea prostitutiei si contrabanda cu tigari, unele dintre aceste intorcandu-se recent acasa din strainatate.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago