Viloaiele principalilor propagandisti ai mafiei PSD-ALDE au fost filmate. Imaginile vor aparea in curand: „Vreau sa arat oamenilor concret in ce lux traiesc mafiotii”

news

Malin Bot anunta ca se afla in posesia mai multor filmari facute din aer in care apar palatele unor influenti lideri ai Coalitiei PSD-ALDE si ale unora dintre propagandistii, travestiti in jurnalisti, de la televiziunile subordonate PSD. El a postat deja pe YouTube imagini cu palatul lui Dan Voiculescu din comuna Corbeanca.

Malin Bot a declarat pentru aktual24.ro ca a primit imaginile de la o sursa confidentiala. Filmarile aeriene sunt marcate cu Rezist SkyTeam. El a mentionat ca vilele filmate apartin unor „politicieni, in special”, dar si unor „jurnalisti, vectori de opinie ai mafiei”.

„Eu am imaginile si vreau sa arat oamenilor concret in ce lux traiesc mafiotii. Sa se trezeasca.  Oamenii trebuie sa vada concret imaginile pentru a intelege pe cine sustin ei, de fapt, cand voteaza partide care au infractori in conducere sau sustin infractori.

Eu verific la fata locului imaginile aeriene ca sa ma asigur ca sunt de la adresele corecte si ca sunt ale unor persoane care ocupa functii publice, au probleme in dosare penale si pe cale de consecinta sunt de interes public. In cazul Voiculescu, vorbim de un subiect de maxim interes public pentru ca ANAF spune ca nu poate recupera prejudiciul, dar Voiculescu are ditamai Sala Polivalenta ca barlog”, a declarat Malin Bot pentru aktual24.ro.

Malin Bot a publicat deja imagini cu palatul de langa Bucuresti al lui Dan Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: