„Vom scapa de Firea si ne vom lua orasul inapoi”. Nicusor Dan, dupa noua agresiune comisa de PSD – Video

politica

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se afla in spatele noii actiuni PSD de boicotare a conferintei sale de presa. „Gabriela Firea si primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate sa boicoteze prin zgomot conferinta mea de presa de azi dimineata”, afirma Nicusor Dan.

„In cunoscutul stil PSD, bazat pe violenta si abuzuri, Gabriela Firea si primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate sa boicoteze prin zgomot conferinta mea de presa de azi dimineata. Sa ne suprime dreptul la libera exprimare.

Gabriela Firea se razbuna pe opozitie pe banii bucurestenilor. Capitala si bunurile publice sunt pentru Gabriela Firea mosia ei, de care dispune pentru razbunarile ei personale. In loc sa stranga gunoiul, aceste utilaje s-au invartit la comanda Gabrielei Firea, in jurul meu si al invitatilor mei, claxonand la maxim timp de o ora si imprastiind peste noi solutii dezinfectante, care ne pun sanatatea in pericol.

Politia sectorului 5 a fost prezenta doar ca sa se asigure ca ordinul de tip mafiot al Gabrielei Firea de intimidare violenta al unui contracandidat este pus in practica. In loc sa opreasca masinile de curatenie ale sectorului 5 din claxonat pe motiv de ordine publica si claxonat contraventional, Politia sectorului 5 s-a asigurat ca planul mafiot Firea-PSD se produce cum a fost gandit.

Citeste si: Cine este politistul trimis de PSD sa-i sprijine pe agresorii lui Nicusor Dan. A fost retinut pentru trafic de influenta

Este de neimaginat nivelul de sfidare a legilor, a cetatenilor la care a ajuns Gabriela Firea. Trebuie sa fie disperata.

Vom scapa de ea si ne vom lua orasul inapoi”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Antena 3 a prezentat distorsionat si manipulator incidentul creat de PSD, care a bruiat din nou conferinta de presa a lui Nicusor Dan. Postul lui Voiculescu a lasat de inteles ca Nicusor Dan a provocat „scandal”.

„Nicusor Dan, o noua conferinta cu scandal”, a titrat Antena 3. Realitatea este insa ca Nicusor Dan a fost victima a scandalului, scandalul fiind provocat de fapt de primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, care a trimis utilaje de salubritate sa bruieze conferinta candidatului PNL-USR. Si pe site, Antena 3 sugereaza ca Nicusor Dan a intrat in conflict si cu politia.

Mai mult despre: ,


Comentarii: