politica

Vosganian, disperat ca nu mai intra in Parlament daca vin anticipatele: „Jucam intr-un film cu prosti?”

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat, sambata, pe Rares Bogdan pentru ca a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie.

”Inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult. Deunazi, Rares Bogdan a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. Cu alte cuvinte, daca ne luam dupa el, noi, ceilalti, jucam intr-un film cu prosti. Am acceptat angajarea raspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intentioneaza sa demisioneze peste doua luni. Tare, nu?”, a scris pe Facebook Varujan Vosganian.

Rares Bogdan, a anuntat, luni, ca PNL poarta negocieri cu partidele parlamentare pentru declansarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de inca 24 de voturi pentru a sustine un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat ca anticipatele vor avea loc pana in aprilie 2020.

„Noi vom folosi toate mijloacele constitutionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligatia noastra. Este o cerinta a alegatorilor nostri. Acest demers este sustinut de USR, UDMR si PMP. Ne asteptam ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, sa sustina demersul nostru. (…) Este normal sa ne dorim o majoritate formata din doua sau trei forte politice, din care vioara intai sa fie PNL si un Guvern condus de Ludovic Orban. Veti vedea ca avem toti pasii pregatiti, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel tarziu in aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rares Bogdan la Digi24, citat de Mediafax.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

8 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

11 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

10 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

10 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

10 ore ago