Vot cu furie: „Chiar daca sunt politist, am votat sa contribui la plata facturii gazelor lui ‘Chucky’ Dan si ale infractorului sef rezident la Rahova”

news

Bogdan Banica, presedinte executiv Sindicatul National al Politistilor din Romania SNPR DECUS, anunta ca a votat, la prezidentiale, pentru a contribui „chiar daca sunt politist, la plata facturii gazelor lui ‘Chucky’ Dan si ale infractorului sef rezident la Rahova”.

„Cu sete am apasat stampila pe buletinul de vot, imaginandu-mi ca le-o lipesc anatemizat pe frunte, lor si tuturor sclavilor analfabeti functional numiti pe criterii exclusiv politice in functii cheie ale institutiilor acestei tari!”, anunta Banica.

„Pentru ca este o indatorire cetateneasca iar cine nu participa se face complice la clatinarea democratiei. Pentru ca este un drept pe care, la 10 august, am avut pentru cateva momente impresia ca il voi pierde pentru totdeauna. Pentru a nu avea nevoie de traducator la comunicatele oficiale, exprimate in limba romana, ale viitorul presedinte.

Am votat…pentru a avea dreptul sa critic. Am votat cu speranta ca…’orice om ii este frica sa piarda alegerile’, le va pierde. Din primul tur!

Nu in ultimul rand, am votat pentru a contribui si eu, chiar daca sunt politist, la plata facturii gazelor lui ‘Chucky’ Dan si ale infractorului sef rezident la Rahova. Cu sete am apasat stampila pe buletinul de vot, imaginandu-mi ca le-o lipesc anatemizat pe frunte, lor si tuturor sclavilor analfabeti functional numiti pe criterii exclusiv politice in functii cheie ale institutiilor acestei tari!
Am votat !”, a scris Banica pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: