Zeci de ONG-uri ii cer lui Dancila sa nu il accepte pe badaranul Brailoiu in Guvern: „gesturi obscene, limbaj vulgar, misoginism”

politica

Zeci de organizatii non-guvernamentale din tara si diaspora ii solicita premierului sa nu il propuna pe Liviu Tit Brailoiu pentru functia de ministru al Romanilor de pretutindeni.

Organizatiile semnatare acuza faotul ca Brailoiu s-a remarcat „prin atitudini deplasate: gesturi obscene, limbaj vulgar, misoginism”.

„Organizatiile non-guvernamentale si comunitatile civice semnatare solicita doamnei prim-ministru in termenii cei mai fermi sa nu propuna un personaj cu comportament incompatibil cu functiile publice pentru o functie de ministru.

Domnul Brailoiu s-a remarcat in spatiul public prin atitudini deplasate: gesturi obscene, limbaj vulgar, misoginism. De asemenea, este notorie lipsa informatiilor publice despre perioade importante din activitatea profesionala si educatia domnului Brailoiu, precum si lipsa unui Curriculum Vitae de pe pagina sa de senator.

https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=024e0d92-c74d-40ba-b942-154afe4d237f

https://ro.wikipedia.org/wiki/Tit-Liviu_Br%C4%83iloiu

Prin urmare, noi consideram evident faptul ca dl. Brailoiu nu este calificat sa reprezinte romanii, cu atat mai putin pe noi, romanii din afara frontierelor.

Romanii de pretutindeni, atat din tara, cat si din afara ei, sunt caracterizati prin cinste si profesionalism. Doamna prim-ministru, va invitam sa propuneti un candidat corespunzator cetatenilor acestei tari si demnitatii functiei de ministru”, se afirma in comunicat.

Semneaza:

Din diaspora

Canada Save Rosia

Diaspora Franta solidara cu Romania

Diaspora Milano

Grupul Civic Madrid

Miscarea civica Diaspora Belgia

Protestatari Pro-Democratie Londra

Rezist Berlin

Rezist Dublin

Rezist Ingolstadt. Si eu sunt din Romania

Rezist Lyon

Rezist Marseille

Rezist Milano

Rezist WMW

Rezist Zurich

Rezistam si la Paris

Rezistenta din Diaspora

Stafeta Steagului Uniunii Europene

Din tara:

#activAG Pitesti

#Rezist Galati

#REZISTENTA

Actiunea Civica Galati

Aradul Civic

Asociatia Platforma Romania 100

Coruptia Ucide

Cuza Avea Dreptate – Iasi

Procivic Baia Mare

Reset

Rezistenta Constanta

Umbrela Anticoruptie Cluj

VeDem Just – Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie

Mai mult despre:

Comentarii: