externe

Zelenski, tot mai increzator: „Ocupantii au pierdut 10 avioane intr-o singura zi. Sa le provocam ocupantilor cele mai mari pierderi posibile”

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirma ca durata razboiului depinde direct de pierderile pe care le va suferi Rusia, acesta fiind principalul lucru la care ar trebui sa se gandeasca toti cei care ajuta Ucraina. ”Este nevoie de mai multe lupte, este nevoie de mai multe rezultate pentru a convinge”, afirma presedintele care sustine ca peste 43.000 de soldati rusi au murit.

”Aceasta este o intrebare care ingrijoreaza pe absolut toata lumea: cand se va termina razboiul? Cineva spune – luni, cineva – un an, cineva – chiar mai mult. Dar problema timpului depinde de fapt in mod direct de problema pierderilor pe care le va suferi Rusia. Cu cat mai multe pierderi vor suferi ocupantii, cu atat mai repede vom putea sa ne eliberam pamantul si sa garantam securitatea Ucrainei”, a afirmat Zelenski in ultimul mesaj video postat pe retelele de socializare, citat de news.ro.

Zelenski considera ca la acest lucru ar trebui sa se gandeasca toti cei care ne apara statul si ajuta Ucraina.

”Cum sa le provocam ocupantilor cele mai mari pierderi posibile, astfel incat timpul razboiului sa se scurteze. Daca cei aproape 43.000 de soldati rusi morti nu ii conving pe liderii rusi ca trebuie sa gaseasca o cale de iesire din razboi, atunci este nevoie de mai multe lupte, este nevoie de mai multe rezultate pentru a convinge”, a mai declarat presedintele ucrainean.

Acesta sustine ca, intr-o singura zi, ”ocupantii au pierdut zece avioane de lupta: noua in Crimeea si inca unul in directia Zaporojie”.

”Ocupantii sufera, de asemenea, noi pierderi de vehicule blindate, depozite cu munitii, rute logistice…”, a mai afirmat Zelenski.

Acesta a facut din nou apel pentru mai mult ajutor militar acordat Ucrainei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

9 ore ago

42 de persoane au fost evacuate in urma prabusirii unei strazi in Slanic. Situatia este in permanenta monitorizata

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi, din zona in care s-a surpat o…

11 ore ago

Prea stridenta! Un tribunal german dispune inlaturarea unei statui colorate dintr-un cimitir

De trei ani, o disputa intre comunitate si parintii unui tanar decedat din orasul german…

11 ore ago

„Rezultat final bun”: 130 de balene au fost salvate dupa ce au esuat pe o plaja din Australia de Vest. Cel putin 28 au murit

O operatiune dramatica de salvare a vietii a peste 100 de balene-pilot esuate pe o…

11 ore ago

Carti care contin arsenic, izolate la Biblioteca Nationala a Frantei

Patru carti au fost izolate in Biblioteca Nationala a Frantei din cauza ingrijorarii ca ar…

11 ore ago