Zoom le cere angajatilor sa se intoarca la birou, pentru prima data de la pandemia COVID-19

externe

zoom

Zoom le cere tuturor angajatilor aflati pe o raza de 80 de kilometri departare de biroul companiei sa se intoarca pentru cel putin doua zile pe saptamana in birouri, potrivit Fox Bussiness.

Este prima oara cand Zoom le cere angajatilor sa se intoarca la birouri, de cand instrumentul de comunicare video a cunoscut un boom in timpul revolutiei muncii la distanta din timpul pandemiei de coronavirus.

Compania de tehnologie le cere acum tuturor angajatilor aflati pe o raza de 80 de kilometri de un birou al companiei sa se intoarca pentru a lucra in persoana cel putin doua zile pe saptamana, dupa un program hibrid.

„Credem ca o abordare hibrida structurata – ceea ce inseamna ca angajatii care locuiesc in apropierea unui birou trebuie sa fie la fata locului doua zile pe saptamana pentru a interactiona cu echipele lor – este cea mai eficienta pentru Zoom”, a declarat un purtator de cuvant al companiei intr-o declaratie pentru Insider. „Ca si companie, ne aflam intr-o pozitie mai buna pentru a ne folosi propriile tehnologii, pentru a continua sa inovam si pentru a ne sprijini clientii globali.”

Actiunile Zoom au crescut vertiginos in 2020, cand pandemia COVID-19 a fortat milioane de angajati si studenti sa lucreze online de la domiciliu. Resursa a permis oamenilor sa se conecteze cu colegii de munca, educatorii si colegii de clasa prin videochat, in timp ce o mare parte a oamenilor erau blocati in casele lor.

In ciuda disponibilitatii mai multor alte instrumente de videoconferinta, printre care Skype si Microsoft Teams, Zoom s-a impus rapid ca serviciul de videoconferinta preferat.

Dar, spre sfarsitul anului 2021, actiunile Zoom s-au prabusit, iar de atunci compania a pierdut cel putin 100 de miliarde de dolari din valoarea de piata, deoarece angajatii din intreaga lume se intorc la birou si nu mai au nevoie de videoconferinte. Actiunile au stagnat din nou in acest an.

Zoom a declarat in ianuarie 2022 ca doar 2% din forta sa de munca lucra in birourile sale. Compania, care are peste 8.400 de angajati in intreaga lume, are doua birouri in SUA, in San Jose, California, si Denver, Colorado, precum si in mai multe tari.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: