Noi dezvaluiri care ii pun cruce lui Dragnea: „Mergea in Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru ca m-a invitat si pe mine. Erau fete”

news

dragnea 3

Ziarul „Liber in Teleorman” publica un nou episod din dezvaluirile unui fost membru in conducerea Tel Drum despre Liviu Dragnea. 

„Liviu Dragnea mergea in Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru ca la un moment dat m-a invitat si pe mine, dar nu m-am dus… Invita oameni din conducerea Teldum sa mearga cu ei. Fiscuci, de exemplu, s-a dus cu el. De Brazilia ce stiu eu e ca ei in prima instanta s-au dus acolo pentru ca auzisera de oportunitatea de a cumpara teren ieftin, cu posibilitati de afaceri si, pe de alta parte, era un fel de excursie pe care o oferea unora, prieteni de-ai lui, dar si unor oameni cu care intentiona sa se imprieteneasca.

Ii lua in Brazilia, statea cam o luna acolo, era Carnavalul de la Rio si ii impresiona cu asta. Erau fete, era totul ieftin si el avea posibilitatea de a construi o punte intre el si anumite persoane care l-ar fi putut ajuta la un moment dat. Nu ducea pe nimeni in Brazilia dezinteresat. Erau niste team-building-uri, de fapt… Si niste plecari interesate cu oameni care i-ar fi fost de folos mai tarziu…”, spune fostul angajat, caruia jurnalistii ii protejeaza identitatea.

Citeste si: „El era zeu acolo”. Dezvaluiri in premiera ale unui fost angajat Tel Drum despre Dragnea: „El cerea tuturor sa ii spuna ‘Domnul Presedinte’. Si-a creat un imperiu”

Acesta a mai dezvaluit ca Dragnea avea o „relatie ciudata” cu fosta sa sotie, Bombonica.

„In ceea ce priveste Hotelul Turris, stiu ca se spune ca el ar apartine Bombonicai. Dar, de fapt, el a vrut sa cumpere hotelul pentru familie. Erau o familie la momentul acela si eu nu sunt sigur ca ei nu sunt si acum o familie, dar asta e o speculatie de-a mea si va rog s-o consemnati ca atare! Deci el a cumparat Hotelul Turris pentru el. L-a reparat TelDrum. Dar in fata Bombonicai el nu cracnea. Daca ea zicea ceva, el aia facea.

Era o relatie ciudata, ca sa spun asa. N-am inteles-o niciodata. Multi ziceau ca ii face vraji. Dar eu nu cunosc amanunte. Stiu doar ca aveau una dintre cele mai ciudate relatii pe care le-am cunoscut… Era o frica fata de ea… El executa, desi el era seful cel mare. Oricum, omul asta a facut multe ilegalitati. Pe multe le-a facut strict pentru el si familia lui. Strict pentru a castiga el un ban nemuncit. Iar cei care aveau firme care lucrau sau colaborau cu TelDrum in mod garantat cotizau la Liviu Dragnea”, a spus fostul angajat pentru „Liber in Teleorman„.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...