„M U E PNL!”. Mesaj postat de stiripesurse.ro, site care poate incasa 120.000 euro din partea Guvernului PNL pentru „informare corecta”

news

Site-ul stiripesurse.ro, detinut de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a postat o stire pe Facebook care era insotita de mesajul „MUE PNL”. Cel mai probabil, stiripesurse.ro va aplica pentru programul de finantare a presei lansat de Guvernul PNL.

Intr-o postare pe Facebook in care era distribuit un material video realizat de Dana Budeanu, stiripesurse.ro a postat si mesajul „M U E PNL!”.

Guvernul a lansat un program prin care „presa” va beneficia de 200 de milioane de lei pentru „asigurarea dreptului la o informare corecta si echilibrata a cetatenilor intr-o perioada critica in care nevoia de informare este esentiala”.

Printre publicatiile eligibile se afla si stiripesurse.ro. In conformitate cu prevederile ordonantei, site-ul cupului Iosif Buble-Diana Tusa va putea incasa 30.000 de eruro lunar de la Guvernul PNL, suma totala ridicandu-se la 120.000 de euro.

Citeste si: OUG pentru presa. Aktual24.ro va functiona in continuare FARA bani publici. Cel putin cate 250.000 euro vor putea incasa Chirieac, Buble si Andronic de la Guvern

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: