politica

„Abia astept sa ma duc la Teleorman”. Rares Bogdan anunta o puternica ofensiva anti-PSD chiar in judetele rosii: „Voi vorbi cu votanti pesedisti” – Video

Rares Bogdan, aflat pe prima pozitie pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, anunta ca va merge in judetele dominate de PSD din sudul Romaniei pentru a sta de vorba cu „votantii pesedisti”. „Abia astept sa ma duc la Teleorman”, a declarat Bogdan la Realitatea TV.

Rares Bogdan anunta ca PNL va organiza mari mitinguri in orasele din Transilvania, insa vor fi prezenti si in judetele pesediste din sudul Romaniei. Prezent in calitate de invitat la Realitatea TV, el a spus ca „abia astept sa merg in Teleorman”.

„Vineri plec la Padova, la Milano, la Torino. Voi bate toate judetele din Romania. Pe 30 avem primul mare miting, vom fi o forta, la Clij, vom fi la Timisoara, vom fi la Baia Mare, vom fi la Iasi, la Brasov, la Sibiu, la Alba, la Teleorman. Abia astept sa ma duc la Teleorman… Abia astept sa ma duc asa: Teleorman, Ialomita, Giurgiu, Olt, Dolj, Buzau, Braila, Galati, Conbstanta, Vrancea, la Oprisan, in inima lui. Voi vorbi cu votantii, le arat cum au mintit. Voi vorbi cu votanti pesedisti si o sa-i conving ca isi bat joc de ei. Nu ma voi duce doar in Transilvania, unde suntem regi, sau in Bucovina. Nu stau deloc, vorbesc, vorbesc, vorbesc”, a declarat Rares Bpgdan la Realitatea TV.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

3 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

36 de minute ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

3 ore ago

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, se plange de atitudinea „ostila” a tarilor baltice: „Vom raspunde cu masuri asimetrice”

Conform agentiei Reuters, Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a transmis,…

2 ore ago