news

Adrian Despot, despre efectele guvernarii PSD: „Stam pe un butoi de pulbere, imi e teama ca lucrurile o sa explodeze”

Solistul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, avertizeaza furia iscata in randul romanilor de modul abuziv in care guverneaza PSD risca sa degenereze intr-o „explozie”.

„Din 90 pana acum doi ani, se facea muzica pe bani publici, fara niciun fel de problema sau fara tras de maneca din zona publica. Din cauza faptului ca internetul e inflamat la tot ce tine de politica si ca romanii au ajuns sa faca politica 24 de ore, 7 zile pe saptamana, ceea ce nu e sanatos, cu riscul de a parea ca am ceva cu institutiile media care doar cu asta se ocupa, mi-ar placea sa existe astfel de posturi media care sa faca lucrul asta despre muzica. Stam pe un butoi de pulbere, imi e teama ca lucrurile o sa explodeze, pentru ca toata lumea face politica non-stop, incep sa distorsioneze realitatea”, a declarat Despot intr-un interviu pentru Digi24.

El a mentionat ca evita sa participe la chermezele organizate de primari din bani publici pentru a castiga capital electoral.

„Exista artisti care nu au o problema sa faca hora cu primarul pe scena. Sunt genul de artisti carora li se pune o suma de bani pe masa si ei iau. Cea mai importanta lectie de viata pe care am invatat-o eu e sa inveti sa lasi banii pe masa: Nu imi trebuie, nu fac lucrul asta”, a mai spus Despot.

Recent, Dan Bittman de la Holograf l-a laudat fara perdea pe primarul PSD al sectorului 5, Daniel Florea, in schimbul a 11.000 de euro.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

14 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

14 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

14 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

14 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

14 ore ago