politica

Adrian Nastase ataca dur conducerea actuala a PSD. Ciolacu, acuzat de incalcarea statutului si de comportament nedemocratic

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a dezvaluit, joi, o discutie pe care a avut-o cu Adrian Nastase, in care fostul premier PSD a criticat dur actuala conducere a PSD. 

„Se vorbeste despre o motiune, adica cine candideaza sa mearga cu o motiune. Si domnul presedinte Adrian Nastase, l-am sunat sa-l felicit de ziua domniei sale, si mi-a spus: ‘Eugen, aceasta abordare neprevazuta de statut este un atac la democratie’.

Am stat si m-am gandit si i-am spus ‘corect, domnule presedinte, aveti dreptate’. De ce faci o astfel de abordare pe motiune? Oferi functii celorlalti colegi pe care vrei sa-i atragi cu tine, incerci sa-l lasi pe contracandidat fara alte posibile nume, si poate in acea echipa intra persoane care intr-un congres corect nu ar obtine nici macar un vot”, a declarat Teodorovici intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Teodorovici a criticat si intentia lui Ciolacu de a organiza un congres al partidului cu numai 200 de delegati, in loc de 3-4.000.

Ciolacu a anuntat ca noua conducere a PSD va fi stabilita, in cadrul congresului PSD, prin votarea unor „motiuni” care vir fi depuse de echipele cvare vor sa se instaleze la varful partidului.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

16 minute ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

44 de minute ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

3 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

3 ore ago

Vaslui: Doi angajati ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica din fata primariei, posibil decedati

Primarul comunei Stefan cel Mare din Vaslui a sunat miercuri la 112 pentru a anunta…

2 ore ago

Steagul rus va fi interzis la Berlin pe 9 mai. Au fost anuntate mai multe manifestari pro-ruse in capitala germana

In acest an, autoritatile capitalei germane, Berlin, au interzis steagurile rusesti, uniformele militare, afisele cu…

3 ore ago