politica

Alin Popoviciu (17 ani) i-a spus in fata ministrului Sorina Pintea: „Sa va dati demisia pentru ca sunteti intr-un partid de corupti” – Video

Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Targu-Mures care a fost acuzat de Jandarmerie ca a organizat un miting anti-Dancila, a reusit, joi, sa stea de vorba cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Pintea a venit sa vorbeasca cu protestatarii care o asteptau pe Dancila in fata Spitatului Judetean. „Lasati-ne cu minciunile, ca ne-am saturat” si „Rusine!”, i-au spus manifestantii. Printre ei s-a aflat si Alin Popoviciu, care i-a reprosat ca a spus ca „suntem un popor de infractori”.

„Doamna ministru, am 17 ani, am fost victima a sistemului asta putred de corupt. Eu, in locul dvs., mi-as da demisia”, i-a mai spus Alin Popoviciu.

„Aveti 17 ani, am un baiat de 30 de ani, unul de 31, voi fi bunica peste o saptamana. Am o fetita adoptata de trei ani. Sa stii ca nu stau la Bucuresti ca sa… Am venit sa fac ceva, nu sa devin ceva, sa stii”, a incercat Pintea sa-l manipuleze emotional pe elev. Acesta nu s-a lasat insa impresionat: „Atunci de ce veniti cu camere de filmat, pentru ca sunteti in campanie?”.

El a intrebat-o apoi pe ministru „Ce ati facut pana acum?”. „Multe”, a raspuns aceasta.

„Sa cresti frumos”, i-a mai spus Pintea.

„Va multumesc, va mai spun un lucru doar. Nu pentru ca n-ati avut realizari sa va dati demisia, dati-va pentru ca sunteti intr-un partid de corupti. Va multumesc”, a reactionat Alin Popoviciu, moment in care Pintea i-a intors spatele si a plecat.

Citeste si: „Din pensia mea iti platesc amenda”. Solidaritate uriasa a romanilor cu elevul de 17 ani, sute de romani ii sar in ajutor si il felicita: „Asta e tara mea, nu tara lui Dragnea!”

Vezi dialogul de la momentul 2.44.00:

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

8 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

17 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

15 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

16 ore ago