news

„Am fost pacienta dumnealui, m-a salvat de cancer! Nu pot sa cred”. Cine a fost medicul ucis, luni, de COVID-19

Sute de mesaje ale fostilor pacienti ai doctorului Catalin Barbulescu dupa ce Spitalul Universitar din Bucuresti a anuntat ca acesta a fost ucis de coronavirus. Si Lucian Mindruta anunta ca l-a cunoscut pe medic.

„Nu pot sa cred! Am fost pacienta dumnealui, m-a salvat de cancer! A avut grija de mine, m-a ajutat si imbarbatat timp de trei ani. Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe acest doctor si OM minunat ! Ai grija Doamne de sufletu lui bun! Condoleante familiei!”, a scris o romanca pe pagina Spitalului Universitar.

„Dumnezeu sa il odihneasca!Am avut onoarea sa lucrez cu dumnealui! Un OM cum rar se poate intalni, un medic de exceptie, un coleg in adevaratul sens al cuvantului! Drum lin suflet bun! Cu siguranta vei ajunge in Rai!”, este mesajul unei foste colege a doctorului.

„Tatal meu traieste datorita lui, of Doamne am pierdut un om extraordinar, un doctor incredibil. Imi pare atat de rau…”, este un alt mesaj.

Si Lucian Mindruta anunta ca l-a cunoscut pe acest doctor, el a avut grija de tatal lui vitreg.

Catalin Barbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), a murit luni din cauza coronavirusului. Medicul avea 65 de ani.

Decesul medicului a fost anuntat pe pagina de Facebook a spitalului.

„Colegul nostru, dr Catalin Barbulescu, a incetat din viata aseara. Gandul nostru sa urmareasca permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenta sufera azi prima pierdere in aceasta lupta cu vremurile”, anunta Spitalul Universitar.

Si Ecaterina Petrescu Botoncea, medic primar ATI de la Spitalul Judetean Targoviste a confirmat decesul medicului Barbulescu.

„Cu tristete nemasurata anuntam pierderea colegului nostru, Catalin Barbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar Bucuresti, invins de COVID-19, in cursul serii precedente, dupa o luna de suferinta.

Ne-a fost coleg multi ani la Targoviste, Spital Manastirea Dealu, unde si-a dovedit daruirea profesionala, nobletea si umanismul. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris medicul pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

5 minute ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

1 minut ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

3 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago