politica

Anca Dragu nu demisioneaza de la sefia Senatului. Asteapta sa fie inlocuita, daca se va oficializa alianta PNL-PSD, USL 2

Presedintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS), a declarat marti ca deocamdata ramane in functie pentru ca in absenta sa parcursul motiunii de cenzura „ar fi si mai greu”.

Referindu-se la o eventuala demisie, asemenea colegilor sai ministri din USR PLUS, Anca Dragu a spus: „In acest moment nu s-a refacut o coalitie la nivelul Parlamentului. Un USL 2 nu este inca foarte clar. Demisia mea ar trebui sa se intample in plenul Senatului si atunci ar fi foarte clara colaborarea intre PNL si PSD. Nu vreau sa par ipocrita, dar, daca as elibera aceasta functie, daca nu as fi aici, cu siguranta parcursul motiunii ar fi unul si mai greu”.

Intrebata daca va demisiona in cazul in care USR PLUS intra in opozitie, Dragu a raspuns: „Acest lucru se va intampla. Cu siguranta!”. Ea a atras insa atentia asupra „aliantei PNL – PSD din Senat, la vot”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: anca dragu

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

51 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

17 minute ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

7 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

34 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 ore ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago