externe

Angela Merkel anunta ca „noul coronavirus este mult mai agresiv la temperaturi scazute”: „Numarul pacientilor de la ATI s-a dublat in ultimele 10 zile”

Noul coronavirus reactioneaza diferit si mult mai agresiv la temperaturi scazute, iar Germania trebuie sa ia masuri restrictive pentru ca sistemul medical sa nu fie coplesit, a spus cancelarul Germaniei Angela Merkel, transmite Reuters.

„Nu putem permite ca raspandirea rapida a virusului sa copleseasca sistemul de sanatate”, a spus Merkel intr-o conferinta de presa sustinuta luni.

Ea a precizat ca numarul pacientilor de la ATI s-a dublat in ultimele 10 zile.

Cancelarul a mai spus ca daca masurile de carantina vor fi eficiente, ”vom avea un decembrie suportabil”.

Incepand cu aceasta saptamana, Germania trece la masuri de carantina: restaurantele, barurile, salile de cinema, teatrele si muzeele vor fi inchise.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

O oră ago

„Pravda”, reteaua de dezinformare a Rusiei, „se extinde” in Europa in ciuda eforturilor de a o opri. Site-uri in 19 tari UE, „sute de articole pe ora”

Pravda, o retea de dezinformare controlatat de Moscova isi extinde influenta in UE, relateaza Euronews.…

37 de minute ago

O nava sub pavilion portughez a fost lovita in largul Marii Arabiei de o drona, starnind ingrijorari cu privire la capacitatile rebelilor Houthi

O nava de containere sub pavilion portughez a fost atacata de o drona in largul…

40 de minute ago

Campanie electorala de 1 Mai, Ciolacu promite salarii foarte mari: „Dupa ce am depasit Ungaria, sunt convins ca putem ajunge si Polonia”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a promis miercuri, in timpul unei vizite electorale alaturi de Gabriela…

O oră ago

Liderul opozitiei din Canada, dat afara din sedinta parlamentului dupa ce l-a numit „tacanit” pe premierul Justin Trudeau

Liderul principalului partid de opozitie din Canada a fost dat afara marti din sedinta Camerei…

3 ore ago