Categories: news

Atentie, radare sub ACOPERIRE. Afla cum actioneaza mai NOU politistii

Pont util pentru soferii carora le place sa calce acceleratia. Radare sub acoperire patruleaza pe toate sosele Romaniei.

Cei de la Politia Rutiera si-au marit arsenalul cu masini puternice, neinscriptionate, pe care le-au dotat cu aparate radar. Numai pe drumurile din Iasi sunt 5, iar vitezomanii cad in plasa rand pe rand.

Cei de la Politia Rutiera Iasi spun ca radarele neinscriptionate sunt foarte eficientem netioneaza stirileprotv.ro. In primele 6 luni ale anului au amendat 16.000 de soferi si au retinut peste 1.000 de permise de conducere pentru depasirea vitezei legale. In aceasta perioada, nu s-a inregistrat nici un accident grav din cauza vitezei.

Potrivit legii aparatele radar omologate pot fi montate pe autoturismele Ministerului de Interne, dar NU neaparat pe masini inscriptionate.

„Soferul beneficiaza mereu de prezumtia de nevinovatie. Daca se simt vreodata nedreptatiti pot contesta amenda, iar instanta va stabili daca au fost indeplinite toate conditiile impuse de lege”, sustine un avocat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

28 de minute ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

28 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

O oră ago

Premiera in stiinta: savantii au reusit sa reconstituie chipul unei femei de Neanderthal, dupa mai multe fragmente craniene

Oamenii de stiinta au realizat o reconstructie remarcabila a modului in care ar fi aratat…

57 de minute ago