politica

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat este deputatul Dan Tanasa. Acesta s-a remarcat prin numeroase scandaluri in Parlament, el sarind de mai multe ori la bataie cu alti parlamentari.

„In urma unor analize sociologice si a unor sondaje care s-au desfasurat in ultimele saptamani, conducerea nationala AUR si presedintele George Simion a ajuns la concluzia ca trebuie sa venim in fata brasovenilor cu o alternativa care sa faca diferenta la Primarie. De aceea, venim cu o voce puternica, venim cu o voce puternica nu doar din ipostaza de purtator de cuvant al partidului, ci cu o voce puternica inclusiv in Parlamentul Romaniei.

Imi face o deosebita placere sa il anunt pe colegul meu, domnul deputat Dan Tanasa drept candidat al AUR Brasov la Primaria Municipiului Brasov”, a anuntat sefa AUR Brasov, Ana Loredana Predescu.

Tanasa a sustinut ca la Brasov este un „blat” intre USR si PNL in conditiile in care PNL si PSD au candidat comun la Primaria Brasov, fostul primar penal George Scripcaru.

„Obiectivul organizatiei judetene AUR este sa castige presedintia Consiliului Judetean Brasov si Primaria Municipiului Brasov. In acest moment, brasovenii au de ales intre o ciorba reincalzita a PSD si PNL sau au de ales intre omul lui Vestea, la Primaria Brasov, Allen Coliban.

In mod evident, in acest moment, in municipiul Brasov functioneaza foarte bine blatul PSD-PNL-USR. Judetul este foarte bine impartit intre aceste clanuri mafiote, iar brasovenii sunt pusi in situatia de a alege raul cel mai mic. Iata ca, anul acesta, brasovenii nu vor mai fi nevoiti sa aleaga raul cel mai mic, nici la judet, nici la municipiul Brasov.

Facem un apel catre toate fortele, toate vocile politice care s-au saturat de partidul stat PSD-PNL, care s-au saturat de dezamagirea reprezentata de USR si care vor sa faca ceva pentru viitorul municipiului si al judetului Brasov. Sunt asteptati la noi”, a transmis Dan Tanasa.

Citeste si: Valeriu Nicolae i-a facut CV-ul lui Dan Tanasa: „Traseist, oportunist, marlan, agresiv, iubitor de turnatori la securitate, ratat si agramat”

Tanasa, originar din judetul Covasna, s-a remarcat in Parlament prin numeroase scandaluri, el sarind la bataie in special impotriva reprezentantilor USR.

Citeste si: Deputatul AUR Dan Tanasa a sarit la bataie in Parlament, la doua zile dupa injuraturile de interlop ale presedintelui Camerei Deputatilor, Alfred Simonis – Video

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Manifestantii impotriva „legii rusesti” din Georgia, reprimati violent – politia a folosit impotriva lor gloante de cauciuc si gaze lacrimogene – VIDEO

Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane…

6 minute ago

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost adus in tara

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost…

21 de minute ago

Amenintat cu un mandat de arestare pentru crime de razboi, premierul Netanyahu acuza Curtea Penala Internationala ca „neaga dreptul Israelului la autoaparare”

Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat marti Curtea Penala Internationala (CPI) de la Haga ca incearca…

35 de minute ago

Incendiul declansat de explozia unei butelii de gaz a ucis opt oameni intr-un restaurant din Beirut – VIDEO

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt…

51 de minute ago

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

12 ore ago