politica

AUR, protocol de colaborare cu extremistii din Serbia. Acestia lupta cu „ocupantii si colonialistii” de la Bruxelles

Alianta pentru Unirea Romanilor anunta ca a incheiat un protocol de colaborare cu Partidul „Dosta Je Bilo” din Serbia. 

Colaborarea dintre cele doua formatiuni a fost stabilita in cadrul primei intalniri oficiale care a avut loc vineri, in Serbia, intre o delegatie parlamentara AUR si presedintele „Dosta Je Bilo”, Sasa Radulovici, fost ministru al Economiei in guvernul sarb pana in 2013.

„O delegatie parlamentara romana, compusa din vicepresedintele AUR deputatul Ringo Damureanu, presedinte al Comisiei pentru Constitutionalitate, si senatorii Evdochia Dusia Aelenei si Adrian Gheorghe Catana a fost primita de Sasa Radulovici, presedintele Partidului sarbesc ‘Dosta Je Bilo’, membru al Conservatorilor si Reformistilor Europeni – grupul politic european in care AUR va fi membru peste doua saptamani. Este prima intalnire oficiala intre cele doua partide, care se angajeaza sa colaboreze in vederea sustinerii reciproce a minoritatilor nationale romane si sarbe din Serbia si Romania”, informeaza un comunicat de presa transmis de filiala AUR Dolj.

Potrivit sursei citate, presedintele Radulovici a transmis salutul sau copresedintilor AUR Claudiu Tarziu si George Simion, si-a exprimat speranta ca pe 18 mai AUR va fi membru deplin al ECR si a acceptat invitatia de a vizita Romania.

Intalnirea a fost mijlocita de presedintele Partidului Neamului Romanesc, Predrag Balasevic, si presedintele Asociatiei Culturale a Romanilor din Valea Timocului, Zavisa Jurj, se mai arata in comunicat.

Sasa Radulovici este promotor al teoriilor conspiratiei si un antivaccinist convins. In discursurile sale politice, el isi acuza adversarii politici de „tradare” si ci „colaborationism cu ocupantii si colonialistii”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: aur serbia

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

2 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

2 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

2 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

2 ore ago