politica

AUR, ziua si demisia: candidata partidului la Primaria Buzau s-a retras din cursa: „AUR este cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc!” – VIDEO

Dupa ce saptamana trecuta doi dintre candidatii AUR de la Bucuresti au demisionat din partid, unul dintre ei spunand despre George Simion ca este un „gunoi”, iata ca plecarile continua.

Noaptea trecuta, candidata AUR la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca s-a retras din cursa electorala, acuzand ”fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati pentru Consiliul Local Buzau, transmite News.ro.

Elena Nastasoiu a ajuns la sediul Biroului Electoral Municipal la ora 11.50 cu 10 minute inainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor si s-a retras din toate cursele electorale. La iesire, Elena Nastasoiu a facut o serie de declaratii in care acuza conducerea partidului de imixtiuni in cadrul organizatiei municipale a AUR Buzau si de faptul ca a intervenit alcatuirea listelor de candidati la Consiliul Local si Consiliul Judetean.

”Am decis sa ma retrag din AUR, din calitatea de candidat la Primaria Buzau, la Consiliul Local si de la europarlamentare AUR. In ultimul timp, in AUR Buzau s-au petrecut fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare. De mai bine de un an conduc o echipa de oameni care prin munca, devotament si implicare, au aratat Buzaului ca AUR poate fi o alternativa viabila, dar o alternativa sustinuta de acesti oameni care au probat profesional, personal si social. Am ales constient sa sacrific timpul dedicat copilului meu, inima, sanatatea si banii. Multi bani. Pentru cauza AUR, o cauza pe care am crezut-o pentru romani si Romania, dar m-am inselat.

Am intrat in AUR din patriotism, ceea ce se poate proba si prin faptul ca in 2020, cand mi s-a cerut sa candidez pentru Parlament, am refuzat. Conducerea centrala AUR m-a rugat sa conduc AUR in municipiul Buzau, promitandu-mi ca nu se vor amesteca in viata organizatiei locale daca aceasta probeaza electoral si politic. Si da, am probat pentru ca am preluat organizatia cu 29 de membri anul trecut, in martie 2023 si astazi suntem in jur de 200 de membri cotizanti si mii de simpatizanti si sustinatori. Dupa o munca titanica, in care am aratat puterea echipei municipale AUR, conducerea judeteana, sustinuta de cea centrala de la Bucuresti, au calcat in picioare propunerile noastre pentru Consiliul Local si pentru Consiliul Judetean”, a declarat Elena Nastasiu.

Ea sustine ca nimic din ceea ce s-a discutat cu conducerea partidului nu a fost respectat.

”Criteriile anuntate erau foarte pompoase, dar nimic nu s-a respectat. Nu meritocratie, nu transparenta, nu devotament, nu implicare. Ne-au fost pusi oameni pe lista care n-au fost vazuti in actiunile noastre. Am crezut ca proportional cu munca, cu devotamentul si rezultatele noastre, vom avea oameni pe lista Consiliului Judetean. Nu a existat asa ceva. Ca lider, eu nu pot merge mai departe fara oamenii care au facut organizatia municipala performanta. Nu pot accepta umilinta si lipsa de respect.

Am o datorie morala sa strig impotriva nedreptatii, minciunii si obisnuintei decidentilor AUR de a se folosi de oameni. Oamenii nu conteaza, se pare. Conteaza doar interesele lor meschine ale celor care conduc AUR. Nu mi-e teama sa ridic vocea pentru onestitate si adevar. Vad ca presedintele AUR, George Simion, anunta o noua campanie pentru copii. Nu uita, George Simion ca patriotismul afisat este o indecenta!”, a spus fostul candidat al AUR la Primaria municipiului Buzau.

De asemenea, Nastasoiu a mai transmis ca AUR este acum ”cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc” si ca oamenii loiali sunt dati la o parte fiind adusi in schimb cei din alte partide si cei potenti financiar.

”AUR, asa cum este acum, este cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc, pentru ca este o adevarata masinarie de fabricat minciuni si sperante desarte. Tuturor le sunt promise functii daca muncesti, sacrifici si dai. De aceea oamenii de bine au muncit, au sacrificat si au dat dar au fost marginalizati, caci chemarea AUR a fost pentru cei potenti financiari si pentru cei din alte partide. Iar oamenii loiali sunt dati deoparte. Acum devine din ce in ce mai clar de ce AUR refuza constituirea, statutara, de altfel, a organizatiilor locale si judetene”, a mai spus Nastasoiu.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago