politica

„Auziti ce tampenie, ca si cum noi toti am fi prosti”. Klaus Iohannis il pune taios la punct pe „infractorul sef” Liviu Dragnea – Video

Presedintele Klaus Iohannis a taxat dur, sambata, discursul violent anti-european al lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD din Galati.

„Ne trezim astazi cu un infractor in varful statului care spune ca Iohannis si-a chemat stapanii. Auzi! Este pacat, este foarte pacat, fiindca Iohannis i-a chemat pe conducatorii Europei in centrul Romaniei. Suntem europeni, am dovedit-o”, a spus Iohannis cu ocazia lansarii cartii sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa“, la Iasi.

„Acum, la adunari populare, infractorul sef sau seful infractorilor incepe sa atace UE cum ca ne-ar dauna. Auziti ce tampenie, ca si cum noi toti am fi prosti. Ei ne ataca, PSD-ul, ne ataca bunastarea, ne ataca Romania.

Noi vrem sa fim europeni, daca vor altceva sa se retraga si sa ne lase sa ne facem treaba cum stim mai bine”, a mai spus presedintele.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la mitingul organizat la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis a folosit summitul de la Sibiu pentru campania lui electorala si interesele sale marunte, adaugand ca acesta „si-a chemat stapanii” si „a cersit inca o sanctiune pentru Romania”.

„I-ati vazut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania doar el singur, nu a invitat pe nimeni. Asa cum a furat casele, a furat si ziua Europei. A folosit aceasta ocazie doar pentru el, pentru a castiga ceva. A folosit acest summit pentru Romania? A folosit acest summit, facut cu bani multi, pentru campania lui electorala, pentru interesele lui marunte politice si si-a chemat stapanii. L-am vazut cu totii la televizor cum se plimba singur si nu-l baga nimeni in seama. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt bagate in seama. Acolo la Sibiu sunt sigur ca Iohannis a mai cersit, pentru ca numai de asta este in stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru romani, batandu-se pentru Romania, luptandu-se pentru ceea ce trebuie sa primim, pentru respectul cuvenit. A profitat ca a fost singur si a lucrat impotriva Romaniei, a atacat guvernul tarii lui, a atacat democratia, justitia, tot ceea ce este mai bun in aceasta tara”, a afirmat Dragnea, in discursul rostit de pe scena mitingului.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

O oră ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

8 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

8 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

6 ore ago