Categories: actualitatenews

Avea doar 18 ani. Elena Nitu, victima numarul 49 a incendiului din Colectiv. „Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei”

O alta persoana ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, marti seara, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferata recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 49. Este vorba despre Elena Nitu, o tanara de numai 18 ani.

Elena Nitu a mers in Colectiv alaturi de iubitul sau, Silviu Grecu. Acesta s-a salvat primul din infern, insa dupa trei minute a revenit in clubul in flacari, de unde a tras-o afara pe Elena. Starea acesteia era insa foarte grava, tanara avand arsuri pe 60 la suta din suprafata corpului.

Initial, Elena a fost constienta, iar la scurt timp dupa declansarea incendiului la clubul Colectiv a ajuns si familia sa. Mama ei chiar a urcat cu ea in ambulanta, iar sora Elenei, Georgiana, povestea un amanunt cutremurator: „Dupa ce a venit mama si-a pierdut cunostinta. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea paturi, multe paturi, ca ii este frig. Era acoperita, dar nu era suficient. Mama plangea in hohote”. Elena Nitu era eleva in clasa a XII-a D la Colegiul Economic „A.D.Xenopol”, din Capitala.

Imediat dupa incendiu ea a fost internata la Spitalul de Arsi, iar sambata a fost transferata, impreuna cu alte 9 victime, in Marea Britanie, fiind internata la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfarsitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Elena Nitu este a 49-a persoana care isi pierde viata ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

11 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

11 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

11 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

11 ore ago