news

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au atras clienti doritori de servicii sexuale, prin intermediul unor anunturi online, si i-au talharit.

„La data de 27 martie 2024, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 14 Politie au pus in executare 3 mandate de perchezitie domiciliara, si 8 mandate de aducere, in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar penal de furt calificat, tentativa la talharie calificata, tainuire si proxenetism, creand astfel victimelor un prejudiciu de peste 33.000 de lei.

Din datele si probele administrate in cauza, a rezultat presupunerea rezonabila ca, in perioada noiembrie 2023 – prezent, mai multi barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 38 de ani, prin intermediul unor anunturi postate in mediul online, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, ar fi atras in locuintele pe care le aveau inchiriate in Capitala, persoanele vatamate.

Totodata, barbatii in cauza, deghizati in femeie, ar fi profitat de neatentia victimelor si ar fi sustras mai multe sume de bani, precum si mai multe bijuterii din metal pretios si un telefon mobil.

De asemenea, la data de 23 februarie 2024, dupa ce ar fi prestat serviciile solicitate de victima, unul dintre banuiti ar fi patruns, fara drept, in locuinta acesteia, situata in judetul Ilfov si prin violenta fizica, ar fi incercat sa-i sustraga o alta suma de bani, impreuna cu un barbat in varsta de 26 de ani.

In urma perchezitiilor efectuate, au fost identificate si ridicate mai multe bunuri de interes in cauza.

Persoanele banuite au fost conduse la sediul subunitatii de politie, in vederea audierii. Astfel, cinci barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, tentativa la talharie calificata, tainuire si proxenetism.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si de sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale”, anunta politia intr-un comunicat.

Iata cum aratau anunturile care i-au atras pe pagubiti:

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

O oră ago