politica

Ciolacu merge sa-i lanseze pe Negoita si pe Simonis. Lansarea lui Negoita, intr-o sala care nu are aviz ISU

Premierul Marcel Ciolacu merge astazi sa participe la evenimentul de lansare a candidaturii lui Robert Negoita la Primaria Sectorului 3. Evenimentul va avea loc la Hala Laminor, care nu are adeverinta ISU, au precizat surse politice.

Lansarea va avea loc de la ora 18.00. La eveniment este posibil sa participe si Nicolae Ciuca, Robert Negoita fiind candidat comun al PSD si PNL.

De asemenea, Ciolacu va merge vineri la Timisoara pentru al-l sustine pe Alfred Simonis, care candideaza din partea PSD-PNL la functia de sef al CJ Timis.

Hala Laminor din Sectorul 3 nu are aviz ISU privind securitatea in caz de incendiu.

„Nu exista niciun risc atunci cand vin oamenii in Hala Laminor. ISU nu spune ca ne lipseste ceva, ci ca nu avem avizul de functionare, care se ia infernal de greu, iar la tipul de activitate si la ce inseamna Hala Laminor o sa ne luam un aviz de functionare, ca sa il avem. In realitate, cei care au facut normativele valabile astazi in Romania nu s-au gandit nicio secunda ca ar putea sa existe astfel de obiective, gen Hala Laminor, care este cea mai mare cladire din Romania, dupa Palatul Parlamentului. Nu intamplator Palatul Parlamentului, sediul ISU si alte obiective sunt exceptate de la aviz prin lege”, a sustinut Robert Negoita in luna ianuarie.

Negoita a spus ca toate sistemele sunt functionale.

„Chiar si asa, avem toate sistemele si sunt functionale si verificate de reprezentantii ISU, care au si confirmat ca ele exista si sunt functionale. Noi suntem perfect in regula si acolo nu exista niciun risc. Am participat la toate discutiile, stiu exact despre ce vorbesc”, a mai spus el.

Edilul a mai adaugat ca acea cladire functioneaza de acum 100 de ani. „Acea cladire functioneaza de acum 100 de ani, era cu foc deschis acolo, cu cuptoare, se laminau tevi la 1000 de grade. M-am vazut cu fostul lider de sindicat de la Hala Laminor atunci cand functiona si mi-a spus ca lucrau in acea hala peste 15.000 de oameni”, a conchis Robert Negoita

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

23 de minute ago