politica

Baron PSD, infectat cu coronavirus: „Tocmai am primit rezultatul testului”. Ciolacu l-a laudat ca este „cel mai bun presedinte de CJ din tara”

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a anuntat luni seara ca a fost confirmat cu COVID-19.

„Tocmai am primit rezultatul testului si, din pacate, ma alatur miilor de romani confirmati pozitiv de COVID-19. Deocamdata, starea mea de sanatate este stabila si conform procedurii m-am izolat, protejandu-i pe ceilalti. Sunt voci care pun la indoiala existenta virusului, sunt oameni ce cred, insa in aceste momente, in fata inamicului invizibil, cel mai intelept este sa respectam cu totii regulile. Multa sanatate tuturor! Am incredere ca prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea si bunatatea lui Dumnezeu, vom trece si peste aceasta etapa”, a scris Moldovan pe pagina sa de socializare.

Radu Moldovan este si presedinte al PSD Bistrita-Nasaud si vicepresedinte al partidului la nivel national.

In ultimele zile, au fost confirmate doua cazuri de COVID-19 la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan fiind cea de-a treia persoana din cadrul institutiei care a primit acest diagnostic.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

8 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

8 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

8 ore ago

Politicienii germani cer ca apelurile pentru introducerea legii Sharia in Germania sa fie pedepsite cu inchisoarea si cu retragerea cetateniei

Un politician bavarez a cerut, miercuri, pedepse mai dure pentru cei care pledeaza ca Germania…

8 ore ago