politica

Bataie intre pesedisti intr-un club din Focsani. Un fost deputat a fost lovit cu pumnii de consilierul sefului PSD Vrancea

Fostul deputat PSD de Vrancea, Dragos Barladeanu, a fost batut, sambata noapte, intr-un club din Focsani, de seful Cancelariei Prefectului, Catalin Raducanu. Fostul parlamentar a depus plangere la Politie si a povestit intreg incidentul pe Facebook.

„Cu mare dezamagire spun acest lucru plecand din sediul Politiei: iesind in oras la un club din Focsani, impreuna cu sotia si prieteni foarte apropiati, am fost agresat fizic grav de catre Catalin Raducanu, consilierul principal al prefectului judetului.

Intr-un conflict la care a luat parte si Rosu Bogdan, incercand sa-l aplanez, Raducanu Catalin (cunostinta de-a mea de 43 de ani) a sarit pe mine cu pumnii dandu-ma jos din picioare. Nu m-as fi asteptat niciodata! Urat de tot!

Am facut plangere penala cu martori si mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins ca Politia si organele de urmarire penala isi vor face datoria! Doamne ajuta pentru toata lumea!”, a scris Barladeanu.

Bataia a avut loc imediat dupa alegerile pentru se sefia PSD Vrancea, la care au participat liderii de la Bucuresti ai partidului, in frunte cu Marcel Ciolacu.

Presedintele al organizatiei a fost ales prefectul judetului Vrancea, fostul deputat Nicusor Halici, acesta fiind singurul candidat.

El a sustinut ca incidentul din club dintre cei doi este „fara legatura cu alegerile” interne din PSD Vrancea, care se desfasurasera cu cateva ore inainte de scandalul din club si la care fusesera invitati cei din conducerea PSD, dar si mai multi ministri ai partidului.

„Nu vad de ce ar avea, nu au candidat pe functii, Dragos Barladeanu nici nu a fost prezent la conferinta judeteana. (…) Ei sunt prieteni din copilarie. Vedem care va fi versiunea adevarata, pentru ca inteleg ca Catalin Raducanu a iesit dupa un alt coleg afara, Dragos Barladeanu a venit la el, l-a apostrofat, au inceput invectivele verbale, dupa care ar fi primit o palma Raducanu de la Barladeanu si el a reactionat”, a precizat Nicusor Halici.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

54 de minute ago

Furtuni puternice traverseaza centrul SUA: Trei tornade au lovit Michigan, un barbat a fost ucis in Tennessee

Trei tornade au lovit, miercuri, statul american Michigan, cand furtuni puternice au strabatut centrul SUA.…

4 ore ago

Un soldat rus a fugit peste granita in Polonia. Dezertorul avea la el documente militare, a luptat in Ucraina

Un soldat rus a fost retinut in Polonia dupa ce a trecut granita din Belarus.…

38 de minute ago

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

3 ore ago

Securitate fara precedent la Marsilia: Flacara olimpica a ajuns pe pamant francez

Flacara olimpica a ajuns miercuri, la Marsilia, cu 79 de zile inainte de ceremonia de…

4 ore ago