politica

Batalie mare pentru ciolanul de la ANCOM, PSD-istii fac abuzuri in Parlament pentru a-si instala omul. Salariul este de 10.000 euro/luna

Deputatul USR Catalin Drula dezvaluie noi abuzuri comise in Parlament, zilele acestea, pentru ca PSD sa isi instaleze alesul pe functia de presedinte al ANCOM. Salariul pentru aceasta pozitie este de aproximativ 10.000 de euro.

Grindeanu a demisionat din aceasta functie la o luna dupa ce a devenit prim-vicepresedinte al PSD, desi era incompatibil inca din momentul in care s-a incris din nou in PSD. Acum, PSD se grabeste sa isi intaleze un alt om la sefia ANCOM.

„Agitatie mare, se intruneste Birou Permanent Reunit al Parlamentului in dimineata aceasta la ora 11. Pentru ce? Si-a trimis Grindeanu demisia 2.0 – adica a modificat-o din 16 octombrie in data de azi, 8 octombrie. Si-au dat seama pesedistii ca era ilegal procesul.

Bataia de joc asupra procesului ramane. PSD se grabeste ca trenul, desi nu e nicio graba. Doar pana maine (vineri) la ora 12 se mai pot depune candidaturile pentru presedintia ANCOM. Nu vor audieri ale candidatilor, vor sa faca repede plen reunit si sa voteze alesul cu majoritatea pe care inca o au.

In mod normal as face un apel catre oamenii cu competente si cariera care isi doresc sa-si depuna candidatura (la acest tip de numire, nu partidele depun candidaturile, ci cetatenii se inscriu direct).

Dar stiu ca tot procesul este viciat de PSD care are deja pre-selectat succesorul lui Grindeanu si se grabeste, facand greseli de procedura, sa-l puna repede pe tron”, anunta Drula.

PSD nu a anuntat inca pe cine il sustine pentru functia de presedinte al ANCOM.

Grindeanu a crescut semnificativ salariile la ANCOM la scurt timp dupa ce a fost instalat in functie, ajungand astfel sa primeasca aproximativ 10.000 euro/luna.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

BBC: Rusia atrage cubanezii in armata cu oferte de salarii mari si pasaport rusesc. Cati bani primesc mercenarii

Documente dezvaluie ca Rusia a atras cetateni cubanezi sa se inroleze in fortele armate ruse…

13 minute ago

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

2 ore ago

Politia australiana a impuscat mortal un baiat de 16 ani dupa o injunghiere cu „semne distinctive” de terorism

Politia australiana a anuntat duminica ca a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a…

11 minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

2 ore ago

Warren Buffett: „Am lasat duhul sa iasa din lampa… Inteligenta artificiala, o bomba atomica”

Miliardarul Warren Buffett a lansat, un avertisment dur in ce priveste inteligenta artificiala, despre care…

35 de minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

2 ore ago