Categories: news

Bilantul negru #COLECTIV a ajuns la 60. El a fost Alex Hogea, avea numai 19 ani, era student la Automatica si Calculatoare

Bilantul tragediei din clubul Colectiv a ajuns duminica, 22 noiembrie, la 60 de morti. Un tanar de 19 ani a murit intr-un spital din Viena, unde fusese transferat de la Spitalul Universitar din Capitala.

Numele tanarului este Alex Hogea. Era din Sinaia si fusese transportat pe 7 noiembrie la spitalul AKH din Viena. Tanarul avea 19 ani si era din Sinaia.

Alex a fost elev al Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia, pana anul trecut, si studia la Facultatea de Automatica si Calculatoare, de la Universitatea Bucuresti.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numarul victimelor ajungand, duminica, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 40 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 10 in stare critica sau grava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

13 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

13 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

13 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

13 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

13 ore ago