politica

BREAKING Tariceanu se intoarce in PNL. PNL anunta ca intentioneaza sa fuzioneze cu ALDE: „Ne-am asumat de la bun inceput rolul de partid integrator al dreptei”

Purtatorul de cuvant al PNL Ionut Stroe a anuntat, marti, ca a fost decisa in sedinta BPN comisia de negociere care va dialoga cu ALDE, in vederea unei fuziuni, care va fi condusa de Dan Vilceanu. Stroe a adaugat ca PNL este in discutii si cu PMP.

„S-a stabilit astazi in sedinta BPN al PNL componenta comisiei de negociere cu ALDE in vederea fuziunii. Noi PNL am asumat de la bun inceput rolul de partid integrator al dreptei. Acesta este si motivul pentru care incepem demersurile de dialog politic cu ALDE. Comisia de negociere va fi condusa de secretarul general Dan Vilceanu si are in componenta pe Rares Bogdan, Iulian Dumitrescu, Hubert Thuma si Gheorghe Falca.

El a adaugat ca din cate stie, Calin Popescu Tariceanu nu se mai gaseste in pozitiile de conducere ale ALDE, precizeaza news.ro. Tariceanu a infiintat ALDE dupa ce a plecat din PNL, iar in timpul Regimului Dragnea a fost un aliat de nadejde al PSD.

Intrebat pe cand va avea loc si o fuziune PNL-PMP, Stroe a raspuns: „Exista un progres al discutiilor cu PMP, evident. Doar ca inca nu va pot da detalii in legatura cu aceste discutii”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

5 ore ago

Amendat cu 9000 de dolari, inculpatul Donald Trump risca si inchisoarea. Judecatorul il acuza de ofensa adusa juratilor si martorilor

Judecatorul Juan Merchan, care prezideaza procesul penal de la New York al lui Donald Trump…

O oră ago

Iohannis a promulgat legea, alegerile prezidentiale vor avea loc cu trei luni inainte ca presedintele sa-si finalizeze mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care stabileste ca alegerile pentru presedintele Romaniei pot…

2 ore ago

O noua tragedie stupida in Romania. O fetita de 4 ani si bunica ei au murit dupa ce ar fi consumat peste stricat

O fetita de 4 ani si bunica ei au murit, luni, in Calarasi dupa ce…

4 ore ago

Iohannis a depus cerere de pensionare, postul sau de profesor de fizica la Colegiul National „Samuel von Brukenthal” devine vacant

Klaus Iohannis a depus cerere de pensionare din postul de profesor. Astfel, catedra de profesor…

2 ore ago