politica

„Bunul-simt PSD”. Codrin Stefanescu, urlete si scandal la RTV. Atacuri suburbane la adresa lui Ionel Danca: „Musca turbata si mincinoasa”

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declansat un nou scandal urat, marti seara, intr-un platou de televiziune. De data aceasta, Stefanescu l-a jignit pe Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL, catalogandu-l „musca turbata, mincinoasa”.

Ionel Danca se afla in platou, in timp ce Stefanescu a intervenit prin telefon pentru a-i adresa jigniri. „Musca turbata” si „musca brutala”, au fost cateva dintre apelativele secretarului general al PSD.

„Asta este o musca turbata, mincinoasa” si „care nu are nicio valoare in societate”, i-a explicat Codrin Stefanescu moderatoarei, cu referire la Ionel Danca.

Iata un fragment din „dialogul” purtat de Stefanescu cu Danca:

Codrin Stefanescu: Am auzit pe cineva de la PNL care spunea cum o sa reducem noi pensiile, ceea ce e o aberatie totala. PNL deja abereaza, de la Orban, Raluca Turcan si toata camarila intr-un mod infiorator pentru Romania.

Ionel Danca: Le-ati taiat deja domnule Stefanescu. Nu ati aplicat formula de indexare din lege.

Codrin Stefanescu: Ar trebui sa mergeti la medic, sa va faceti niste analize. Sunteti infiorator de rau, de mincinos. Daca sunt bruiat de obraznicul din platou, nu o sa pot spune nimic. Daca musca turbata ma lasa sa vorbesc, o sa va explic.

Ionel Danca: Lasati, lasati! Ati furat banii pensionarilor!

Codrin Stefanescu: Daca musca brutala ma mai intrerupe, o sa inchid telefonul. Profereaza in spatiul public mizerii, lucruri oribile. E purtatorul de cuvant cel mai lamentabil.

Ionel Danca: Nu se poate, sa vorbeasca cum ii vine la gura? Moderati emisiunea! Votati PSD cu domnul Codrin Stefanescu!

Liviu Dragnea a declarat, recent, in fata pesedistilor din Caras-Severin ca „pe de o parte este bunul-simt traditional al pesedistului si de cealalta parte este grobianism, violenta, injuraturi”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

2 ore ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

27 de minute ago

Rascoala a ambasadorilor Georgiei contra propriului guvern: „Viraj antioccidental al tarii, contravine intereselor nationale si Constitutiei”

Diplomatii georgieni au emis o declaratie in care afirma ca decizia partidului de guvernamant "Visul…

23 de minute ago

Protestatarii anti-Israel au arborat steagul palestinian in locul drapelului american, la Universitatea Harvard – VIDEO

Protestatarii anti-israelieni de la Universitatea Harvard au arborat un steag palestinian intr-un loc rezervat de…

11 minute ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

38 de minute ago