Buzatu in duba, comportament bizar. El a fost adus in fata instantei, DNA cere sa fie arestat preventiv – Video

politica

Dumitru Buzatu, PSD, spaga, arestare preventiva, contestatie, mafia PSD

Baronul PSD Dumitru Buzatu a fost adus, duminica seara, la Tribunalul Vaslui, in fata judecatorului care analizeaza solicitarea DNA de arestare preventiva a presedintelui CJ Vaslui.

Buzatu a avut un comportament bizar, el nu facea decat sa zambeasca desi a fost prins in flagrant cu o spaga de 1,25 milioane de lei.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a sugerat ca prezenta indelungata a baronului Dumitru Buzatu in fruntea judetului Vaslui a fost cauzata de votul vasluienilor. Romascanu a tinut apoi sa dea lectii de integritate Opozitiei.

„Domnul Buzatu a stat pe functii administrative foarte mult timp prin votul vasluienilor. In orice partid politic si probabil ca in orice organizatie performanta se analizeaza intr-un mod extrem de concret, domnul Buzatu a fost ales de cetateni de atata ori, in consecinta probabil ca si-a meritat functia de presedinte de Consiliu Judetean, iar la nivel politic, venind cu aceste rezultate, sigur ca nu puteam pune la indoiala capacitatea dumnealui de acolo”, a sutinut Romascanu, intrebat de jurnalisti cum a fost posibil ca Buzatu a meritat sa ocupe functia de presedinte de Consiliu Judetean peste 20 de ani.

Romascanu a tinut apoi sa se laude cu „noul PSD”, avand in vedere ca Buzatu a fost dat afara dupa ce a fost prins in flagrant ca lua spaga.

„Cred ca decizia presedintelui Ciolacu si a forurilor de conducere este una corecta, pentru ca, inca de la preluarea conducerii de catre Marcel Ciolacu, toleranta a fost zero fata de orice fapta de tipul asta, am avut listele de Parlament, si la Camera, si la Senat, cu oameni fara niciun fel de problema penala, ori de cate ori a existat un semnal puternic in spatiul public privind probleme de integritate, imediat deciziile au fost luate. Nu e o decizie usoara, e vorba de colegi dar, pana la urma, noul Partid Social Democrat a decis sa mearga inainte intr-o formula perfect curata si corecta.

(…) Masurile pe care le-am luat sunt cele pe care, de exemplu, cei care striga fara penali in functii publice o tin pe doamna Clotilde, in continuare, protejata”, a mai spus  Romascanu.

„Este o surpriza foarte mare, este un coleg vechi, il stiu si eu de ceva vreme. Din pacate, lucrurile se intampla indiferent de ceea ce credem noi sau nu credem despre o persoana. Va raspunde in fata legii pentru ceea ce a facut iar politic, noi am luat cea mai buna decizie pentru partid, pentru imaginea partidului si pentru felul cum vrem sa mergem inainte”, a adagat Romascanu.

Citeste si: Senatorul Romascanu a refuzat sa isi deschida portbagajul in fata politistilor, fluturand legitimatia de parlamentar. In portbagajul lui Buzatu s-au gasit acum 1,25 milioane lei

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: