politica

Carmen Dan, lesinata langa Liviu Dragnea: „A fost un lider, a tinut in mana un partid foarte mare si foarte puternic”

Liviu Dragnea a fost asteptat in fata casei sale doar de doi fosti lideri ai PSD: Codrin Stefanescu si Carmen Dan. Fostul ministru de Interne il privea cu vadita fericire pe fostul ei sef. 

Carmen Dan a mers in vila in care locuieste Dragnea alaturi de iubita acestuia, Irina Tanase. „Nu m-am indepartat niciun moment de Liviu Dragnea. Voi fi alaturi de el, daca va dori sa infiinteze un nou partid”, a spus Carmen Dan la Antena 3.

„Am primit vestea (eliberarii) cu multa bucurie, evident. Il cunosc de mai bine de 20 de ani, am lucrat cu el, stiu ca a fost o perioada grea pentru el, a avut puterea sa o traverseze”, a spus Carmen Dan, anterior, la Digi24.

„Sunt multi care se bucura din membrii de partid care l-au cunoscut si sustinut”, a mai sustinut Dan.

Intrebata de ce nu au venit si lideri ai PSD in fata penitenciartului sa il astepte, Carmen Dan a raspuns: „De frica”.

Fostul ministru a mai anuntat ca l-a vizitat de mai multe ori pe Dragnea. „Am fost de cateva ori la penitenciar si l-am vazut, am vorbit si la telefon. Este un om puternic”, a precizat Dan.

„Sa se ingrijeasca de starea de sanatate. Acum isi doreste liniste, am vorbit despre acest lucru. Sigur ne vom vedea in perioada urmatoare”, a mai spus Carmen Dan.

„Liviu Dragnea a fost un lider. A tinut in mana un partid foarte mare si foarte puternic. A obtinut multe victorii cu PSD, a tinut partidul unit”, a tinut sa sublinieze Carmen Dan.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

5 minute ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

5 minute ago

Halterofil ucrainean, dublu campion european si participant la Olimpiada, ucis pe front. El lupta ca voluntar impotriva invaziei ruse inca de la inceperea razboiului

Ucraineanul Oleksandr Pieliesenko, dublu campion european la haltere, a fost ucis in razboiul impotriva Rusiei,…

50 de minute ago

„SpaceX si Starlink nu folosesc inteligenta artificiala”. Elon Musk spune ca inteligenta artificiala nu are „utilitate” la SpaceX, cel putin deocamdata

Elon Musk nu are de gand sa recreeze prea curand "2001: Odiseea spatiala", relateaza Business…

35 de minute ago

O gimnasta germana in varsta de 98 de ani inca uimeste lumea cu performantele sale sportive – VIDEO

O gimnasta germana in varsta de 98 de ani dovedeste ca varsta este intr-adevar doar…

20 de minute ago