news

„Castig de o mie de ori mai mult decat dvs. Stiu multe limbi straine”. Pippidi, cearta cu Marian Morosanu in fata sediului B1 TV – Video

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a abordat-o pe Alina Mungiu Pippidi la iesirea din sediul postului B1 TV, reprosandu-i ca sustine PSD si ca face jocurile Rusiei. Pippidi a reactionat cu duritate.

Pippidi i-a spus lui Morosanu ca este printre cei mai mari adversari ai PSD si i-a atras atentia ca „stiu multe limbi straine” si ca „castig de o mie de ori mai mult decat dumneavoastra”.

Pippidi: Eu am avut 25 procese cu PSD. Dumneavoastra cate ati avut?

Morosanu: Eu am avut cu jandarmii.

Pippidi: Pe mine m-au dat in judecata vreo 25 ministri PSD. De ce? Pentru ca i-am pus pe lista neagra la alegeri. Sunt singura persoana privata din Romania care a avut un proces privat cu PSD. Mi-au cerut scuze la televiziune. Ati auzit ceva despre asta?!

Morosanu: Iubiti prea mult partea de Rusia. De ce iubiti stanga ruseasca?

Pippidi: Care stanga ruseasca? Eu am avut doi bunici deportati in Siberia. Dumneavoastra spuneti ca sunteti anti-comunist, iar despre mine credeti ca nu sunt. Poate va uitati putin in anii 1990. Dumneavoastra sunteti treaz la ora asta? Aveti vreo idee cine a fost cine in Romania? Puteti sa-mi spuneti si mie, de exemplu, cine a fost la guvernare incepand din 1990? Trebuie sa ganditi un pic mai mult. Am cateva recomandari pentru dumnevoastra… Trebuie sa ajungeti la un grad mai mare de claritate mentala.

Morosanu: Nu puteti pleca dumneavoastra in China, Rusia sau Coreea?

Pippidi: De ce nu va duceti dumneavoastra in tarile astea?

Morosanu: L-ati iubit pe Iliescu?

Pippidi: Eu stiu multe limbi straine. Lucrez la Banca Mondiala. (…) Am facut mai mult pentru democratie decat ati facut dumneavoastra care dumneavoastra nu ati facut nimic. Sunteti de o ignoranta abisala. Habar nu am cine sunteti dumneavoastra si ce ati facut in afara de galagie. Va urez buna seara si mai cititi si dumneavoastra istoria.

Morosanu: Cati bani ati luat de la politicieni pentru a-i apara?

Pippidi: De ce sa iau eu bani de la politicieni?! Eu sunt profesor in Germania. Castig de o mie de ori mai mult decat dumneavoastra. Eu sunt romanul cu cele mai multe procese cu PSD.

Morosanu: Duceti-va la rusi ca stati cel mai bine acolo.

Pippidi: Insulta este usoara… sa faci ceva real contra PSD este mai greu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Raportul oficial, cum a aparut craterul din mijlocul Slanicului: „Efectul actiunii apei care circula prin subsol pe dedesubtul stratului de asfalt”

Autoritatile au dat publicitatii, luni un raport preliminar in cazul surparii unei zone din centrul…

42 de minute ago

Scad puternic temperaturile, se raceste vremea in Romania. Ploile vor predomina in majoritatea regiunilor in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in majoritatea regiunilor tarii in urmatoarele zile, insa de la mijlocul…

26 de minute ago

Rusia: Criza de forta de munca in industria de petrol si gaze, armata ofera salarii mai mari si mai multe avantaje

Industria ruseasca de petrol si gaze a fost cruciala pentru finantarea invaziei din Ucraina, oferind…

O oră ago

Ungaria nu va permite ca barbatii refugiati ucraineni sa fie „trimisi la moarte”, a declarat vicepremierul Zholt Shemien

Vicepremierul Ungariei, Zholt Shemien, a declarat ca Budapesta nu va preda Kievului refugiati ucraineni de…

O oră ago

FSB-ul rus a arestat un barbat acuzat ca a incercat sa arunce in aer un tribunal

Un barbat rus acuzat ca a incercat sa arunce in aer un tribunal in numele…

37 de minute ago