news

Cel mai mare numar de accidente pe partii inregistrat intr-o singura zi in ultimii ani. 24 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat, sambata, sa intervina in 23 de cazuri, in care 24 de persoane s-au accidentat. Dintre acestea, 10 au fost transportate la spital pentru investigatii, potrivit BizBrasov.

„Paradoxal, pentru o zi in care partiile s-au prezentat intr-o stare excelenta si conditiile meteo au fost cu vizibilitate buna, am inregistrat un numar foarte mare de persoane care au necesitat ajutor medical pe partie.

Reamintim schiorilor/snowboard-erilor sa mearga cu viteza rezonabila, indiferent cat de buna este partia si sa o adapteze permanent conditiilor de trafic.

Totodata, chiar daca in ultima vreme a nins, partiile raman in continuare acoperite, preponderent, cu zapada artificiala, care permite dezvoltarea unor viteze mari, dar care si toceste repede canturile, facand schiurile greu de controlat.

In aceste conditii, pentru un control optim, servisati schiurile/snowboard-urile si ascutiti periodic canturile”, au precizat reprezentantii Salvamont.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago