politica

Chirieac vrea sa se bage sub pielea lui Orban: „Premierul face eforturi supraomenesti pentru a tine tara pe linia de plutire”

„Analistul” Bogdan Chirieac l-a laudat excesiv, luni, pe premierul Ludovic Orban in timp ce in Parlament au loc dezbateri legate de motiunea de cenzura.

„Premierul Orban face eforturi supraomenesti pentru a tine tara pe linia de plutire. Orban are niste prosti in echipa sa, prosti cu IQ mic, care sust tinuti de organizatiile PNL”, a declarat Chirieac la Antena 3, luni dupa-amiaza.

Chirieac este beneficiarul a numeroase contracte pe bani publici cu institutii ale statului.

PSD a suferit o uriasa infrangere, luni, in Parlament, nereusind sa asigure cvorumul pentru dezbaterea motiunii de cenzura.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat luni, dupa infrangerea suferita de PSD in Parlament, ca motiunea nu va mai fi votata in noua sesiune, care incepe de la 1 septembrie.

„Tocmai ce am depasit o zi in care nu s-a reusit dezbatere motiunii. Avem aceasta motiune depusa in sesiune extraordinara, sesiune care se incheie astazi. Sesiunea ordinara va incepe maine, nu gasesc oportun ca aceasta motiune sa fie dezbatuta intr-o alta sesiune. Este punctul meu de vedere, cred ca in acest moment nu mai este oportuna o discutie pe aceasta motiune”, a declarat Simonis.

Intrebat daca motiunea ar putea fi dezbatuta in situatia in care CCR respinge sesizarea Guvernului pe tema motiunii de cenzura, Simonis a raspuns nervos: „Nu stiu cum va judeca Curtea. Cred ca in acest moment nu mai e oportuna discutia”.

Intrebat daca PSD va depune o noua motiune de cenzura, Simonis a fost reticent.

„Cred ca a discuta despre o noua motiune este mult prea devreme”, a spus deputatul PSD.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

9 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

9 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

12 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

9 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

9 ore ago