news

„Cine e omul care a patruns in mintea lui Gheorghe Dinca”. Fake news de proportii la Antena 3: „Hazna de televiziune”

Antena 3 a prezentat un interviu cu un profiler (specialist in analiza comportamentala al Politiei), realizat anul trecut, ca fiind facut recent si in care acesta ar vorbi de „mintea” criminalului Gheorghe Dinca.

Acest nou fake news produs de Antena 3 a fosyt semnalat chiar de catre jurnalista care a realizat interviul cu profilerul.

„Draga Antena 3, eu inteleg ca alergi dupa trafic, dar sa iei interviul meu cu un profiler, de ANUL TRECUT, si sa lasi sa se inteleaga ca e facut acum si ca profileru a intrat in mintea lui Gheorghe Dinca, mi se pare de porc. Ba chiar SF.

Ce a facut Antena 3? A luat fragmente din interviu si le prezinta ca si cum profilerul vorbeste ACUM despre Dinca si crimele de la Caracal. Ca si cum ar da explicatii despre crimele de la Caracal. Ba mai mult, se pare ca profilerul avea si calitati premonitorii avand in vedere ca el, inca de anul trecut, a patruns in mintea lui Gheorghe Dinca”, a scris Andreea Tudorica pe Facebook.

„Dorin Dumitran a incercat sa patrunda in mintea monstrului de la Caracal folosind metodele pe care le-a invatat de la specialistii FBI. Unul dintre scopuri a fost sa afle daca Gheorghe Dinca a mai facut si alte victime in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu”, se afirma stirea de la Antena 3, publicata si pe site.

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat, a comentat acid noul fake news al Antena 3.

„Cum functioneaza Antena 3. Pe mine ma ingrozeste ca oameni normali la cap, buni sau exceptionali se duc la haznalele noastre de televiziuni si le ajuta in mod indirect sa para acceptabile si sa spele pe creier o multime de oameni, in special pe o buna parte din cei care au trait in comunism si au fost invatati sa inghita orice se dadea la televizor”, a scris Nicolae pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

Preotul Ciprian Mega: „Presedintele Rusiei poate sa dea ora exacta in Romania, in societatea noastra”. El i-a dus cadou lui Putin un ceas, care este reactia BOR

Preotul ortodox Ciprian Mega a confirmat ca s-a intalnit cu Vladimir Putin in timpul vizitei…

8 minute ago

Secretarul de stat al SUA: „Rusia produce astazi arme mai repede decat in orice moment din istorie”. Cine ajuta Moscova atat de mult

Secretarul de stat american Anthony Blinken a declarat ca, in ultimul an, Rusia a invatat…

3 minute ago

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

O oră ago

Propagandistul american Tucker Carlson il ridica in slavi pe ideologul lui Putin, Aleksandr Dughin, intr-un interviu publicat online – VIDEO

Jurnalistul american Tucker Carlson a publicat un interviu cu filosoful rus Aleksandr Dugin, a carui…

37 de minute ago