news

Cine este conducatorul negationistilor din Piata Victoriei. Delir: „Eu sunt autorul laserului de la Magurele”

Ovidiu Grosu, manifestantul care a starnit marti tulburari in Piata Victoriei, dupa ce a refuzat sa se legitimeze, fiind luat pe sus de jandarmi, sustine ca el este „autorul proiectului laserului de la Magurele”.

Grosu a fost luat pe sus de mai multi jandarmi si dus la audieri, dupa ce a refuzat sa se legitimeze. Retinerea lui Grosu a provocat tulburari in Piata Victoriei printre negationisti, acestia scandand „Libertate, libertate”. Unul dintre ei a aruncat cu o sticla de apa in duba jandarmeriei, fiind si acesta apoi retinut.

Dupa ce ce s-a intors de la sectia de politie, fiind intampinat ca un erou de negationistii care au ramas in preajma Pietii Victoria, Grosu a facut un live pe Facebook in care a sustinut ca este „autorul proiectului laserului de la Magurele”. El este inconjurat de mai multi participanti la manifestatiile negationiste care il privesc admirativ.

„M-a intrebat (la sectia de politie), cine esti dumneata totusi. Zic: ‘Mai, voi ati auzit de laserul ala de la Magurele?’. Zice ‘Da’. Ei, eu sunt autorul acelui proiect, de fapt si de drept. Si pe linie juridica sunt criminalist”, a sustinut Grosu.

Vezi video de la minutul 15.00:

Grosu a intrat in atentia publica cu cateva zile inainte de protestul din 10 august 2018. Cu cateva zile inainte de protest el a declarat ca vor fi „flacari si sange”, declaratiile sale fiind apoi folosite de propaganda PSD pentru a cere interventia in forta a jandarmilor. Lucru care s-a si intamplat.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: ovidiu grosu

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

14 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

14 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

15 ore ago