Categories: actualitate

Cine sunt cei 6 ministri care au mers la Cotroceni. Dragnea l-a trimis si pe Toni Grebla cu Dancila

Printre sutele de participanti de la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Nationala, la Palatul Cotroceni, s-au aflat vineri seara premierul Viorica Dancila, care a si anuntat ca va onora invitatia, dar si sase ministri din Cabinetul sau, cum ar fi Eugen Teodorovici sau Ecaterina Andronescu.

Printre participanti, din arcul puterii, au fost prezenti: premierul Viorica Dancila, ministrul Educatiei- Ecaterina Andronescu, ministrul Finantelor- Eugen Teodorovici, ministrul Turismului- Bogdan Trif, ministrul Agriculturii- Petre Daea, ministrul de Externe- Teodor Melescanu, dar ministrul Comunicatiilor- Alexandru Petrescu si Secretarul General al Guvernului- Toni Grebla si primarul Daniel Florea, informeaza Mediafax.

Unul dintre ministrii participanti, Eugen Teodorivici, a fost recent criticat de presedintele Klaus Iohannis cu privire la declaratiile sale legate de restrictionarea muncii in statele UE.

Din partea PNL au mers la receptia de la Cotroceni: presedintele PNL, Ludovic Orban, Alina Gorgiu, Raluca Turcan, Daniel Fenechiu, Siegfried Muresan, Cristian Busoi sau Florin Citu. De altfel, deputatul PNL Citu a si facut publice pe Facebook doua selfie-uri in care apare alaturi de presedintele Klaus Iohannis, de Ludovic Orban si alti colegi liberali.

La receptia s-a aflat si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, dar si fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu si Emil Constantinescu.

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale si Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, au participat la receptie.

Printre marii absenti s-au numarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, cei doi politicieni anuntand, de altfel, ca nu vor onora invitatiile.

Urmareste-ne si pe:
Speranta Erhan

Share
Published by
Speranta Erhan

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

10 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

11 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

12 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

12 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

12 ore ago