politica

Ciolacu anunta ca PSD s-a sacrificat in 2022: „Ne-am asumat o guvernare complicata pentru a gasi si aplica, din prima linie, solutiile la problemele cu care romanii s-au confruntat”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca anul 2022 a fost greu, dar social-democratii s-au straduit „in fiecare clipa” sa raspunda tuturor provocarilor si au luat masuri astfel incat economia sa reziste „in fata amenintarilor”.

„2022 a fost un an greu, dar in fiecare clipa ne-am straduit sa raspundem tuturor provocarilor. Am facut hotarati pasul in fata si ne-am asumat o guvernare complicata pentru a gasi si aplica, din prima linie, solutiile la problemele cu care romanii s-au confruntat.

A fost un lucru normal pentru ca, in aceste vremuri grele, cele mai mari asteptari ale romanilor se indreptau catre cel mai mare partid, catre forta politica care a luptat intotdeauna pentru cei multi, pentru familiile cu copii, pentru pensionari si pentru firmele romanesti.

Am luat masuri pentru ca romanii si economia sa reziste in fata amenintarilor.

Mai mult, suntem hotarati sa continuam sa sprijinim Romania pentru a trece cu bine peste aceasta perioada dificila ca o natiune puternica si unita.”, a scris Ciolacu, sambata, pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago