politica

Ciolacu, cu musca pe caciula, il ataca violent pe Iohannis de 1 Decembrie: „Propaga ura si dezbinare”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a dat publicitatii un nou mesaj violent la adesa lui Klaus Iohannis dupa discursul presedintelui de la Arcul de Triumf. Iohannis a cerut ca romanii sa voteze „oameni mai onesti”.

„Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie in Razboiul de Intregire Nationala. Fiecare stejar simbolizeaza o poveste. Este povestea celor care au pus idealul national mai presus decat propria viata. Ei s-au jertfit pentru ca noi astazi sa traim #uniti intr-o singura tara.

Asta ar trebui sa inteleaga si cei care continua sa propage ura si dezbinare chiar si de Ziua Nationala. In timp ce – culmea! – vorbesc despre unitate! In timp ce vorbesc in piete pustii, pentru ca prin esecul lor le-au rapit romanilor pana si bucuria de a sarbatori impreuna 1 Decembrie!

Ura si dezbinarea nu vor castiga niciodata! Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeste si: Iar turbeaza PSD. Iohannis, indemn catre romani la Arcul de Triumf, sa aleaga pe 6 decembrie „oameni onesti, mai muncitori, mai buni”

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani, in cadrul discursului sustinut de Ziua Nationala la Arcul de Triumf, sa aleaga „un parlament cu oameni onesti, mai muncitori, mai buni”.

„Drumul nostru inainte nu va fi usor. Impreuna si solidara cu partenerii sai europeni, Romania vede in aceasta perioada de criza momentul unei reporniri a energiilor sale pentru crestere si prosperitate, pentru echilibru si pace. Acum este momentul sa formulam strategii responsabile si realiste, sa reparam acolo unde stricaciunile sunt profunde, sa dezvoltam proiecte ambitioase si de lunga durata acolo unde suntem in suferinta de decenii.

Peste cateva zile, romanii vor avea din nou ocazia sa-si faca auzita vocea, prin vot, si sa aleaga un nou Parlament.

E acel moment in care putem construi o Romanie al carei viitor sa fie mai mult decat o promisiune, mai concret decat un vis si mai aproape decat orizontul sperantelor noastre. Un Parlament cu oameni onesti, mai muncitori, mai buni.

Gasesc foarte potrivite cuvintele lui Iuliu Maniu, unul dintre artizanii Unirii, care spunea ca ‘deplina libertate si egala impartire in puterea de stat a cetatenilor este singura baza solida a dezvoltarii unui stat.’

De actiunile fiecaruia dintre noi depinde ca tinerele generatii sa traiasca in pace, prosperitate si stabilitate.

Amintind despre sacrificiul suprem al inaintasilor nostri si onorand memoria acestora, nu trebuie sa ne temem de viitor. Viitorul il construim impreuna! La fel cum natiunea romana a depasit atatea momente dificile, sunt sigur ca si de aceasta data vom reusi!”, a spus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

2 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

50 de minute ago

Rares Bogdan: „Vom avea un scor exact dublu fata de acum doi ani. Sunt un om care are acces la toate sondajele si care primeste la doua-trei zile sondaje”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat vineri, la Iasi, ca in urma cu doi ani,…

10 minute ago

Cum s-a vazut Ziua Europei de 9 mai in Moldova

Ziua de 9 mai devine un moment de clarificare a pozitiei noastre fata de pace…

37 de minute ago

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

4 ore ago

Fortele ruse ataca cu blindate regiunea Harkov, deschizand un nou front. Ucraina: „Atacurile au fost respinse”

Fortele ruse au lansat vineri dimineata un atac terestru blindat asupra regiunii Harkov din nord-estul…

2 ore ago