politica

Ciolacu da publicitatii foto cu fiul sau: „Sunt mandru de tine”. Cum arata si nevasta lui Ciolacu

Marcel Ciolacu a tinut sa dea publicitatii, pe Facebook, imagini cu fiul sau, Filip. Ciolacu a tinut sa anunte astfel ca sarbatoreste ziua de nastere a acestuia.

„Astazi este ziua fiului meu, Filip. Ii doresc sa fie sanatos si sa priveasca cu incredere in viitor. Ii urez sa-si indeplineasca visul de a deveni un medic foarte bun care sa munceasca aici, in tara, fiindca stiu ca vrea sa-si ajute cat mai mult semenii. Sa-si faca o familie mare si frumoasa si sa fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba Romania intr-o tara moderna, prospera si mult mai curata. La multi ani, Filip! Sunt mandru de tine si de realizarile tale si iti voi fi intotdeauna alaturi!”, a scris Ciolacu.

Filip Ciolacu este student la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta. Vestea ca fiul sefului PSD a intrat la facultate, in urma cu trei ani, a fost sarbatorita in presa obedienta din Buzau.

Sotia lui Ciolacu se numeste Roxana si este de profesie inginer. Ea se ocupa de afacerea familiei, o cofetarie in centrul Buzaului. Roxana Ciolacu este director al societatii Lucia Com 94 SRL.

Compania are ca domeniu de activitate: fabricarea painii, a prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie. In 2018, firma avea 7 angajati, de atunci nu mai exista date publice. Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului in anul 1994 si are sediul in Piata Centrala din Buzau.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

10 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

10 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

13 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

10 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

10 ore ago