politica

Ciolacu, declaratii care se bat cap in cap. Se arata jignit ca Ciolos nu vrea sa discute intai cu PSD, apoi spune ca nu are ce discuta cu el: ”Vrem sa avem in Romania iarasi un Guvern Zero?”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aratat jignit, marti, de faptul ca Dacian Ciolos a anuntat ca va discuta intai cu PNL si cu UDMR pentru formarea unei majoritati care sa il sustina. ”Il anunt pe domnul Dacian Ciolos ca PSD nu este a doua optiune”, s-a invartosat Ciolacu.

”Il anunt pe domnul Dacian Ciolos ca PSD nu este a doua optiune. Este cel mai mare partid din Romania, este partidul care a castigat alegerile si mi se pare o abordare total neserioasa din partea domniei sale sa considere PSD a doua optiune”, a declarat Ciolacu in fata jurnalistilor.

Intrebat daca exclude sustinerea unui Guvern condus de Dacian Ciolos, Ciolacu a declarat: ”Vrem sa avem in Romania iarasi un Guvern Zero? Am vazut ce a putut domnul Dacian Ciolos cand a fost prim ministru”.

Liderul PSD l-a mai acuzat pe premierul desemnat ca vine cu ”povesti nemuritoare cu reforme”, desi s-a aflat la Guvernare in ultima perioada.

”Ne trebuie un Guvern stabil, cu o majoritate larga in Parlament”, a mai afirmat ciolacu.

Liderul USR Dacian Ciolos a declarat marti ca miercuri va avea loc o prima intalnire la nivel de lideri cu UDMR si PNL, pentru a discuta despre formarea unei majoritati si despre colaborarea la guvernare. De asemenea, vor avea loc discutii si cu reprezentantii minoritatilor nationale din Parlament.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

3 ore ago

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

O oră ago

Fortele ruse ataca cu blindate regiunea Harkov, deschizand un nou front. Ucraina: „Atacurile au fost respinse”

Fortele ruse au lansat vineri dimineata un atac terestru blindat asupra regiunii Harkov din nord-estul…

O oră ago

Olt: Primul dosar penal pentru coruperea alegatorilor. Faina si malai din camion ca „daruri de Paste” – Video

Politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal in care efectueaza cercetari…

2 ore ago

Campaniile rusesti de sabotaj in UE capata amploare. Sunt vizate fabricile care produc arme pentru Ucraina si infrastructura feroviara

Pe fondul noilor avertismente ale serviciilor de informatii ca Rusia pregateste „acte violente de sabotaj”…

4 ore ago